Ohhh help. Waarom heb ik niet wat beter op mijn lijn gelet? Waarom ben ik nou niet 5 kledingmaten dunner? Waarom snaai ik as we speak nog een stuk chocola weg, terwijl ik in badpak of misschien wel bikini moet!!! Vergis je niet, iedereen in Zwitserland om me heen is hyperslank. Misschien ben ik geen tientonner, maar ik ben verre van hyperslank.

Eigenlijk interesseert het me vrij weinig, nou. Niet dat ik er nu iets aan kan doen dat mijn buik nog steeds vol spek zit toch? En zolang ik me goed voel, vind ik het prima. Volgens mij droeg ik vorig jaar nog mijn positiebadpak in het zwembad (was wel een hele gave rode met polkdadots), dit jaar kan dat echt niet meer. Mijn borsten zijn lang niet zo vol meer. Dus tijd om me even te verdiepen in de badmode van dit jaar.

Bikini, tankini of badpak?

Ik kan je vertellen dat ik geen fan ben van tankinis, waarom zou je een broekje met een hemdje dragen? Net zo gek als de meiden van tegenwoordig die in een jongens zwembroek rondlopen. Vind ik ook echt geen gezicht. Maar goed, ik in een jongens zwembroek is ook niet zo charmant. En met zo’n hemdje hangt er altijd een rol spek uit bij mij, dus tsja… Haha.

Ik keek eens rond op de website van Otto en onderstaande collage weerspiegelt mijn smaak.

En dan nu de volgende vraag. Badpak of bikini?

badkleding

 
tekst
 

Show Full Content
Previous De post-its van deze week!
Next Heb jij je slaapkamer goed ingericht?

8 thoughts on “In bikini of in badpak?

 1. Lieve kind,
  Een mooi badpak staat m.i. Zeker zo sexy als een bikini. Bovendien voel je je dan lekkerder, als in een bikini. In Zwitserland zijn de vrouwen altijd mager geweest en grote schoonheden heb ik er ook niet vaak gezien. Probeer er wat af te lopen, maar maak er geen obsessie van. En die Zwitserse chocola, daar jeb ik me ook altijd grof aan bezondigd. De grote plakken met hele hazelnoten van de Mikro.

 2. Ik zou gewoon beiden kopen šŸ™‚
  Dan kun je kiezen.

  Enne… lekker negeren die slanke zwitsers. Je ziet je eigen vetrollen altijd het best en met de meeste ergernis.
  Daarbij: juist van zwemmen wordt je meer gestroomlijnd, dus….

 3. Ik vind het rode badpak wel heel mooi. Maar draag al jaren geen badpak meer. Bah die natte stof als je uit het water komt. Alleen daarom al kiezen voor een bikini. En dat je wat ronder bent dan de Zwitsers is niet erg hoor! Hyperslank vind ik niet echt mooi!

 4. Oh God ja, bikini, badpak… Het is allemaal drama. Ik verlies nog al ‘ns een bovenstukje haha en dan die broekjes die afzakken… Sta je daar haha. Lekker kiezen waar jij je het fijnst in voelt en die Zwitserse ladies zijn volgens mij stik jaloers op je! šŸ™‚

 5. Ik hen wel een tankini maar vind ze eigenlijk vreselijk, maar een badpak nog meer en een bikini durf ik niet meer aan..

 6. Haha, ik zat ook al te denken om zo’n artikel te schrijven.

  Over een half uur ga ik naar een proefles bootcamp, intructeur een militair, dus wish me luck haha.
  Hopelijk loop ik in augustus strak in mijn velletje door Italiƫ.

  Ik heb Ć©Ć©n bikini, en ook al ben ik niet stevig of dik, toch ben ik zo onzeker want ik heb wel een buikje, ik heb dan ook Ć©Ć©n tankini voor als ik mij echt onzeker voel.
  Ik hoop dat de bootcamp iets helpt dat ik strakker zal worden, want als ik ga zwaaien, zwaaien er ook twee kipfilets mee.

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: