Met het toenemen van het aantal Instagramvolgers, neemt ook het aantal mensen dat ik volg toe. Ik ben toch zo nieuwsgierig naar hoe jullie leven! Veel van mijn volgers hebben kinderen in dezelfde leeftijd als Liza en mijn oudere volgers in dezelfde leeftijd als Eva. Keileuk om te vergelijken en om tips van elkaar te krijgen. Het nadeel van zoveel mensen volgen? Ik mis helaas ook wel weer veel… Of geeft Instagram niet meer alles door?

Voorkeur voor realistische accounts

Ik heb een voorkeur voor realistische accounts, weinig gestyled en gewoon gemaakt met de telefoon. Mijn eigen account bestaat denk ik voor 95% aan iPhone foto’s. Omdat die altijd bij me is en dan krijg je toch echt de spontaanste foto’s. Tussen 7 en 10 uur ‘s ochtends heb je heel veel dezelfde foto’s. Ontbijtjes (supergezond!), OOTD (outfits supergestyled neergelegd) en rode lippen (er zijn bizar veel mensen die rode lippenstift op hebben de laatste tijd). Dit is dé tijd dat ik liever gewoon Facebook… Oh nee, de kinderen aankleed en met ze ontbijt. Hahaha.

Mijn favoriete buitenlandse accounts

Hoewel ik dus een voorkeur heb voor realistische accounts, zijn mijn favoriete accounts eigenlijk perfect. Weinig ‘realistisch’ aan vaak, maar omdat ze in Amerika en Australië ‘s avonds en ‘s nachts Instagrammen volg ik veel van ze. Lees: ‘s nachts slaap ik te weinig en heb dan alle tijd om te instagrammen. 

Onderstaande 3 accounts tip ik jullie dan ook graag vandaag!

Mommasgonecity

mommasgonecity
Jessica Shyba, blogger op mommasgonecity.com heeft echt zo’n enorm toffe feed. Ze is pas geleden voor de vierde keer moeder geworden en naast dat je haar kent van de hashtag #theoandbeau (die jongen die altijd met de hond slaapt) begint nu ook #theoandevie aardig vol te raken. Zo lief en natuurlijk zijn de familiefoto’s altijd een lust voor het oog. Perfectie bij Jessica, zonder dat het mij irriteert. Eerder bewondering!

Wisslaren

wisslaren
Christoffer Collin maakt echt de mooiste natuurfoto’s ever. Hij deelt ze via zijn account en hoewel hij vaak reisjes gesponsord krijgt om juist die mooie foto’s van de omgeving te maken, vind ik dat helemaal niet erg. Wauw, wauw, wauw! Ik volg hem trouwens pas sinds ik hier woon, volgens mij omdat de schoonheid van de natuur me nu pas opvalt…

Thedaddyfashionstylist

thedaddyfashionstylist
Dit account is echt hysterisch! Deze kerel heeft samen met zijn man een geadopteerde dochter en dat is er één die zo in de bladen kan. Harlow, wat een dot! Ze heeft de mooiste kleren en staat als een engel op alle foto’s. Alsof je in een sprookje bent gewandeld… Totdat je de teksten leest en hij er zo af en toe ene Kardashian-foto tussen gooit. Hilarisch en hysterisch. Een account dat echt te leuk is om te volgen. Veel sponsorshit trouwens, maar omdat het luchtig is en blijft is het nog steeds leuk om te volgen.

Mijndochtersenik

mijndochterenik
Ik kan zelf natuurlijk niet achterblijven, maar ik gok dat jullie me al volgen? Zo niet, druk dan op de foto en volg!!

Welke accounts raden jullie aan? Buiten die van jezelf, want die volg ik vast en zeker al!

Show Full Content
Previous Ik had een zieke vent thuis en daar kon ik niet mee omgaan!
Next Terug in de tijd: griep!

2 thoughts on “Instagram-accounts op hun best!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close