Soms komen er van die Timehops voorbij wat je gewoon even laat zien hoe snel de tijd gaat. Deze foto van Eva is namelijk al 4 jaar geleden gemaakt! Ik wist toen nog niet eens dat ik zwanger was van Liza, we waren nog helemaal niet bezig met emigreren. Mijn leven ging zoals het ging. Ik had een leuk eigen bedrijf, een abonnement op Blijdorp en de Efteling (waar ik deze foto maakte), familie en vrienden in de buurt. Alles was relaxed. Wie had toen kunnen bedenken dat we een jaar later met een verse baby, grootse plannen hadden om dat leventje achter ons te laten?

En toch hoewel deze foto mij weer echt terug in de tijd werpt, ben ik ook zo trots hoe we het in die drie jaar ook hier voor elkaar hebben gebokst. We zijn gelukkig, sterk, spreken onze talen, hebben goed kunnen integreren. Als je kijkt wat voor een mooi nieuw netwerk van vrienden en bekenden wij hebben kunnen opbouwen in deze periode, is dat alleen maar fantastisch te noemen.

Natuurlijk zijn we met de vrienden van toen niet meer zo close, maar ik voel dat het nog altijd goed is. Uit het oog, maar absoluut niet uit het hart. Dus voor iedereen die ik mis, een dikke zoen! En… Echt, jullie zijn hier welkom! <3

Deze foto hangt in mijn slaapkamer. Het is dus niet zo dat ik hier maar 1 keer in het jaar aan herinnerd word, maar vandaag dacht ik er weer even over na. Wat een avontuur!

Het gedicht dat ik op de foto heb geplakt is nog treffend en komt van Sukha.

Show Full Content
Previous Netflixtip! Supergirl
Next Wat is er te doen in Emmen?

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: