Langzaam maar zeker wordt het warmer en vochtiger en we weten allemaal wat dat betekent: muggen! Het ene kind er is er gevoeliger voor dan het andere kind. Liza krijgt soms enorme bulten, terwijl Eva zowat nergens last van heeft. Maar dat een muggenbult jeukt, daar hebben ze allebei last van. We willen dus van die muggen af en onlangs vond ik, lijkt wel, het perfecte middel!

Anti-muggenstickers van Squitos

Ik moet erbij zeggen dat ik deze zelf nog niet geprobeerd heb, maar de verhalen die ik van andere lees zijn bijna extatisch! Daarom moest ik dit natuurlijk ook met jullie delen. Deze Anti-muggenstickers, die je bij The Eco-shop koopt, plak je vlakbij je kindje. Op de pyjama of op het bedje, in de kinderwagen of daar waar je kindje is. Iedere sticker geeft 72 uur bescherming tegen muggen.
anti-muggenstickers

Zijn deze anti-muggenstickers veilig voor mijn baby of kind?

Ja, deze stickers zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen en zonder DEET. Het bevat citronella en eucalyptusolie. Deze materialen zorgen ervoor dat ze ook veilig zijn voor kinderen (zorg er wel voor dat ze het stickertje niet af kunnen krabben en in hun mond stoppen ;). Een Squitos blikje bevat 24 stickers in leuke dierenvormen en houden de muggen 72 uur op afstand. Je koopt ze voor 7,95

Show Full Content
Previous Online kadootjes bestellen? Mijn leukste 8 kadootjes
Next Hoe origineel ben jij met Vaderdag?

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close