Volgende week gaat het zuiden van Nederland naar school en de week daarna ons deel (het midden). En wat is er nou leuker om je kind niet alleen met een leuk broodtrommeltje en drinkbeker op pad te sturen, maar ook met een toffe rugzak!

Ik kreeg een persbericht van Kidswithflair.nl en éen blik op de back to school-spulletjes en ik kreeg helemaal zin om te gaan shoppen voor Eva. Helaas voor haar gaat ze voorlopig nog niet naar school (in ieder geval niet in Nederland denken we nu, maar daarover vast later meer) en ze heeft al zoveel tasjes en rugzakjes dat het ook wel een keertje genoeg moet zijn. Maar dat neemt niet weg dat ik de leukste rugzakken en tassen niet met jullie kan delen!

Peuters en kleuters kan je dit soort toffe rugzakjes nog aantrekken. Je koopt ze bij Kidswithflair.
Peuters en kleuters kan je dit soort toffe rugzakjes nog aantrekken. Ze zijn van hard materiaal gemaakt en ideaal dus om een lunch in te vervoeren of wat fruit. Er zit zelfs een netje in, zodat het niet kan schuiven. Deze en andere vormen zijn te koop bij Kidswithflair.
jongensrugzak
Donkerblauw met sterren. De linker tas is wel heerlijk retro, maar zo tof met die raket! Deze tas (hij is ook in rugzakformaat te koop) koop je bij Kidswithflair. De rechter rugzak met sterren koop je bij de HEMA.
meisjesrugzak
Ik heb een heel stoer nichtje en deze tassen vind ik echt bij haar passen. Misschien is ze nog net een beetje te jong voor de linkerrugzak, maar de rechtertas is toch echt wel superstoer voor deze dame in de dop. Je koopt beide tassen op Kidswithflair

Nog meer rugzakken vind je op Pinterest!

Over Kids with Flair

De website Kidswithflair is enorm uitgebreid. Van echt superhippe en retrocooole rugzakken tot fantastische drinkbekers en broodtrommels, maar ook vreselijk gave schoolspullen, fietshelmen en hoesjes voor iPad en PC behoren tot de Naar school-collectie. Yup, ik heb het nu alleen nog maar over 1 gedeelte van de website.

Show Full Content
Previous Zo maak je het lekker behaaglijk
Next Weer een week voorbij! Weekoverzicht

3 thoughts on “Je kan mijn rug op!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close