Je kent het vast wel. Na de vakantie denk je; dit gevoel wil ik zo lang mogelijk vast houden. Ik ga elke dag zo lekker koken zoals op vakantie. Spelletjes spelen met mijn kinderen, kunnen we ook thuis wat vaker doen. Ik laat me niet meer opjutten op mijn werk en blijf zo lang mogelijk zen. 

Een van de beste oplossingen om niet meer in de dagelijkse sleur te komen is door je patroon thuis te gaan doorbreken. Joehoe!! Dat lukt dus niet, want de kinderen moeten toch naar school en sport en jij moet toch boodschappen doen, koken, opruimen, wassen, gezellig doen, ook sporten en naar je werk. Voor je het weet is alles weer bij het oude en verlang je weer naar de rust en ruimte van de vakantie. 

Houd de herinnering levendig!

Maar de herinnering aan de vakantie kan je wel levendig houden, zodat je ook het gevoel iedere keer weer kunt oproepen. Misschien dat je dit jaar dan wel wat vaker tegen je man zegt: zullen we vandaag een lange wandeling maken net als toen op vakantie? Herinneringen kan je opschrijven en dagelijks lezen, maar je kunt ook herinneringen in de vorm van een foto aan je muur hangen! En dat is leuk!

Bij fotocadeau heb je heel veel keuze om je favoriete vakantiefoto of natuurlijk foto’s aan de muur te hangen, naar je neer te zetten. Een foto op doek is nog altijd populair. Voor een eye-catcher in huis ga je natuurlijk voor de SQUARES! Een squares collage bestel je al vanaf 6 vierkantjes. Je kiest je favoriete vakantiefoto uit en kiest op hoeveel vierkantjes hij moet komen.

We kennen allemaal de fotomuur met de vierkantjes met verschillende foto’s, maar nu heb je dus ook de mogelijkheid om 1 foto over meerdere vierkantjes te verspreiden. Dit geeft een speels effect en door de vierkantjes (squares) kan je ook meerdere grote foto’s afwisselen met een foto op 1 vierkantje. Je kunt dus kiezen voor een paar foto’s verspreid over meerdere vierkantjes en een paar foto’s op 1 vierkantje. De herinnering aan je vakantie was nog nooit zo levendig!

Wil jij, net als ik, een 1 grote foto op meerdere vierkantjes bestellen? Dan heb ik een mooie kortingscode voor je! Met de code MP50 krijg je 50% korting op een foto op squares naar keuze! (code is geldig tot 31 december 2020)

Coverbeeld: Wood photo created by freepik – www.freepik.com

Show Full Content
Previous Je kunt meer met je spaargeld dan je denkt
Next Ons Zwitserleven | een doonormale week

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: