Op een koude en druilerige zondagmorgen vertrokken Eva en ik naar Schloss Blatten. Een pas gerestaureerde ruïne hier in een dorpje verderop. Eva zou als stoere kasteelvrouwe haar kasteel beschermen tegen draken en ander gespuis. Daarvoor trok ze een mooie rok aan en nam mee: haar magische zwaard.  Een meisje met een stoere kant, precies wat de webshop Sassafras Meisjesspeelgoed wil uitstralen!

Daarom vind ik het een hele eer dat Eva op de website van deze bijzondere en leuke website met meisjesspeelgoed staat! Neem er zeker een kijkje. Echt, voor ieder meisje met wat voor karakter dan ook, vind je op deze site zeker wat je wilt. Op de website en de Facebookpagina staat Eva nu te stralen.
Naast deze foto’s, maakten we nog wat foto’s en die laat ik vandaag zien. Want ze zijn zo leuk en wat ben ik trots op mijn kleine modelletje. Ze had het zo voor ogen allemaal. Keileuk!

 

Verzoeknummers mogelijk!

Mocht jij nou ook een speciaal verzoek hebben wat betreft foto’s, ik help je graag verder. Mail me op info@lovethat.nl of kijk voor meer foto’s op www.marlieke.com

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Olympische sporters bedanken hun moeder

11 februari 2014
Close
%d bloggers liken dit: