Joehoe, vandaag is de dag waar we allemaal al een tijdje naar uitkijken. Het is eerste kerstdag! Vandaag gaan we ons helemaal vol vreten, uhh of niet natuurlijk. Ik heb echt geen idee wat jullie doen vandaag en het is me ook om het even of jullie de hele dag van familie genieten, of je het alleen of samen met je partner viert, met je gezin, je vrienden, of met onbekenden. Ik hoop in ieder geval dat je vandaag geniet op welke manier je kerst dan ook viert.

Onze kerstdagen

Wij vieren de kerstdagen met ons gezin, met ons viertjes. Een beetje jammer is het wel, ik heb het liefste op dit soort dagen iets van drukte om me heen, maar het is soms ook niet anders. We kunnen niet altijd naar Nederland en andersom kan niet iedereen altijd maar zo naar Zwitserland en vooral niet met kerst. Genieten doen we wel hoor, al vind ik een beetje rumoer om me heen tijdens deze dagen wel fijn. Volgend jaar dan maar weer.

De kerstkaart van dit jaar

Gisteren maakte ik dan eindelijk onze eigen kerstkaart. Ik ben daar altijd veel te laat mee. Niet dat ik kaarten verstuur, een enkele hoogstens, maar als het dan bijna kerst is dan wil ik toch wel weer wat persoonlijks sturen. Gewoon omdat ik dat ik dat leuk vind en dan baal ik weer van mezelf omdat ik zo laat ben. Nu was ik al een heel weekend aan het zeken naar een leuk kerstig onderwerp voor op de foto, dus zo laat was ik niet. Maar als er dan alleen maar saaie en suffe foto’s uit je camera rollen… Het werd een beetje frustrerend. Gelukkig wilde Eva gisteren ineens koekjes bakken, kreeg ik een idee en lag mijn camera nog in de woonkamer. Ineens kwam onze kerstkaart uit de camera gerold. Joepie!

Geen ‘fijne kerstdagen en een gelukkig 2019’, maar ‘fijne feestdagen’

Omdat ik (altijd) zo ontzettend laat met mijn kerstkaarten ben, schrijf ik eigenlijk altijd Fijne feestdagen. Dan is het ook niet stom als er fijne kerstdagen staat en je krijgt de kaart na kerst. Zo deed ik dat natuurlijk niet altijd, dat zag ik ook vandaag. Misschien was ik vroeger wel wat sneller met kaarten versturen? Ik vond vandaag in ieder geval ook al mijn oude kerstkaarten (die ik deels per post en voor een groot deel online heb verstuurd) vanaf 2011 via timehop. Deze deel ik ook graag met jullie.

Ik wens jullie hele fijne dagen, hoe je het dan ook viert <3

Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Place the moment – Maak je belangrijke momenten zichtbaar
Next De dag dat mijn kinderen ineens zelf koekjes bakten

1 thought on “Fijne feestdagen!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close