Kieke le Chique is veel meer dan sieraden en tassen

Kieke le Chique een naam die je bij blijft en bestel je er een product dan krijg je er een hele beleving bij. Zo ontving ik niet alleen een armbandje. Ik ontving een cadeautje dat speciaal voor mij met veel zorg was ingepakt, waarbij de bijgevoegde flyers alles ondersteunden en ik zelfs blij werd van de strikjes. Het zijn de kleine dingen die het ‘m doen blijkbaar!

Cadeautjes voor een leuke prijs!

Kieke le chiqueIk koos voor de (daar is hij weer) mintgroene kleur van de Valentijn armband. Een eenvoudige lederen armband voor een mooie prijs en met een zilveren hart dat eruit springt. Het ideale cadeautje voor een lieve vriendin, je moeder, een tante of wie dan ook maar een cadeautje verdient. Deze armband komt in 6 verschillende kleuren inclusief de fijnste zomerkleuren van 2016. Ook kent hij drie verschilllende gaatjes, voor iedere polsmaat daardoor geschikt! Kortom, een leuke armband voor een leuke prijs en ingepakt als een cadeautje. Wat wil je nog meer?

Kieke le chiqueIMG_4115 IMG_4111 IMG_4104

Ik weet nog wel wat meer hoor. De website van Kieke le Chique staat namelijk vol met ontzettend leuke tassen, sieraden, kindersieraden, mannensieraden (!!) en accessoires. Een kijkje waard!