Kieke le Chique een naam die je bij blijft en bestel je er een product dan krijg je er een hele beleving bij. Zo ontving ik niet alleen een armbandje. Ik ontving een cadeautje dat speciaal voor mij met veel zorg was ingepakt, waarbij de bijgevoegde flyers alles ondersteunden en ik zelfs blij werd van de strikjes. Het zijn de kleine dingen die het ‘m doen blijkbaar!

Cadeautjes voor een leuke prijs!

Kieke le chiqueIk koos voor de (daar is hij weer) mintgroene kleur van de Valentijn armband. Een eenvoudige lederen armband voor een mooie prijs en met een zilveren hart dat eruit springt. Het ideale cadeautje voor een lieve vriendin, je moeder, een tante of wie dan ook maar een cadeautje verdient. Deze armband komt in 6 verschillende kleuren inclusief de fijnste zomerkleuren van 2016. Ook kent hij drie verschilllende gaatjes, voor iedere polsmaat daardoor geschikt! Kortom, een leuke armband voor een leuke prijs en ingepakt als een cadeautje. Wat wil je nog meer?

Kieke le chiqueIMG_4115 IMG_4111 IMG_4104

Ik weet nog wel wat meer hoor. De website van Kieke le Chique staat namelijk vol met ontzettend leuke tassen, sieraden, kindersieraden, mannensieraden (!!) en accessoires. Een kijkje waard!

Show Full Content
Previous De zondagsrust is in Zwitserland heilig
Next Ons Zwitserleven

2 thoughts on “Kieke le Chique is veel meer dan sieraden en tassen

  1. Leuk dat je ons volgt en wij vinden het leuk om jou te volgen met alles wat jou bezig houd Marlieke! Kieke Le Chique houd van mensen, bijzondere hippe en toch tijdloze sieraden maken, creatief bezig zijn met mensen en kennis overdragen in de workshops die we geven, daarnaast zijn we altijd op zoek naar verrassend leuke uitstapjes om rond te strooien op onze Blog ‘Zo moeder Zo dochter’ én Pinterest. Kortom we maken graag mensen blij met mooie dingen om te dragen en dingen die ze samen kunnen doen. Good luck to you en tot Blog!✨

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: