Ik hou van persoonlijke cadeaus. Cadeaus met een betekenis en van cadeaus die je ook prima aan jezelf kunt geven. Een ster is zo’n cadeau en helemaal niet zo onbereikbaar als je zou denken. Want een ster geef je al cadeau vanaf 24 euro. Ik ben enthousiast want mijn eigen, nou ja – onze eigen, ster staat inmiddels te stralen aan de hemel!

Via Online Star Register claim je je eigen ster

Online Star Register geeft jou de mogelijkheid je eigen ster aan de hemel te registreren! Het is niet zo dat je naar de lucht kijkt en even die ster die je bevalt kunt kopen, maar je bestelt je ster aan de hand van belangrijke data en sterrenbeelden. Je kunt natuurlijk een ster aan jezelf cadeau geven (zoals ik deed), maar een ster is ook een mooi cadeau bij belangrijke gebeurtenissen. Wat dacht je van een ster geven voor een huwelijk of bij de geboorte van een kind.

Een ster is een mooi cadeau voor iedere gelegenheid

De ster kan je voor 24 euro in een pdf gestuurd krijgen, maar ik raad je aan om een mooi cadeaupakket te bestellen. Dit pakket is zo schitterend vormgegeven en draait helemaal om jouw ster. Je krijgt een mooi certificaat, een uitleg van je ster, je persoonlijke boodschap, een sterrenkaart en dat alles in een nette verpakking gericht op de gelegenheid van jouw keuze (in mijn geval kerst).

online star register - geef een ster cadeau

Bekijk je ster dag en nacht

Ook al heb je geen ster gekocht, de app die bij je ster hoort is ook super om te downloaden. De OSR Star Finder App laat je namelijk precies zien waar jouw favoriete ster is, welke planeten waar staan en welke sterrenbeelden je precies boven je hoofd ziet. Overdag zie je natuurlijk de sterren niet, maar ze zijn er wel natuurlijk.

 

Wat hebben wij voor ster gekocht?

Nou hebben wij geen speciale data, onze twee trouwdagen worden vaak vergeten en de geboortedagen van de kinderen zijn natuurlijk speciaal maar dan moet ik drie sterren hebben. Ik koos voor de datum dat Floris en ik wat met elkaar kregen. 21 juli 2000 en met het sterrenbeeld boogschutter omdat wij allebei boogschutters zijn. Als het een keer een heldere avond is, ga ik op zoek naar onze ster!

Tree photo created by kjpargeter – www.freepik.com

Show Full Content
Previous Maak je tuin en tuinmeubelen winterklaar
Next ** Even bijkletsen!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: