Vorig jaar was Koetjes en Kaartjes net open en kocht ik voor mijn zus een leuke woonslinger inclusief kaartjes. Sindsdien volg ik Amber met veel plezier op Instagram en ben ik jaloers op haar mooie huis, dat altijd zo mooi en stijlvol is ingericht (dat krijg ik dus never en nooit voor elkaar…) Met regelmaat post ze daar ook haar nieuwe producten, dus ik wist ongeveer wat ze in haar assortiment had. Niets bereidde mij echter voor op haar website. Een grote keuze aan kaartjes, posters en woonkettingen, maar heerlijk overzichtelijk ingedeeld. Daardoor vond ik mijn acht favoriete items gemakkelijk en zeg nou zelf; als de producten in zo’n collage staan, zou je ze toch allemaal willen kopen?
koetjesenkaartjes

  1. Deze kleine kaartjes zijn superleuk om als tag aan een cadeautje te hangen of gewoon om op te sturen. Iedereen is tenslotte blij wanneer er aan je gedacht wordt toch?
  2. Is er een baby geboren of wordt er juist een kleine meid een jaartje ouder. Deze kaart met Petite mademoisselle is dan natuurlijk fantastisch om te versturen
  3. Soms hoef je kaarten niet op te sturen. Kaarten lenen zich ook prima om in huis op te hangen. Als reminder voor jezelf of gewoon omdat de tekst je raakt ‘I’m so blue without you
  4. Je ziet deze muurstickers de laatste tijd overal. Weet ik veel dat je ze gewoon kunt kopen en je een kamer dus in no-time dus om kan toveren
  5. Met bakkerstouw maak je cadeautjes nog een beetje mooier 
  6. De groeikaarten waren het eerste dat ik op de website zag en ik was gelijk enthousiast. Als iemand zwanger is of een baby verwacht, dan is deze versie wel heel toepasselijk.
  7. Deze poster met CARPE THAT FUCKING DIEM moest natuurlijk in mijn leukste acht. Je snapt zeker wel waarom!
  8. We kennen de woonkettingen met rode houten kralen, deze woonketting gaat net een stapje verder en is prachtig!

Volg trouwens ook het blog van Koetjes en Kaartjes, regelmatig wordt hier namelijk een mooie free printable neergezet!

Show Full Content
Previous De leukste acht foto’s van mijn mutsenmoppie
Next Wij kozen pas ná de bevalling een naam uit

2 thoughts on “De leukste acht van Koetjes en Kaartjes

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close