De romantiek spat er altijd vanaf bij LA The Voices en laat dat nou net iets zijn dat je voor Valentijn nodig hebt. Dus heb je nog geen Valentijnscadeau en heeft je man, vrouw, vriendin, vriend of wie dan ook, jouw wel een mooi cadeau gegeven? Boek dan nu een avond uit inclusief diner en optredens van LA the Voices en Stanley Burleson tijdens Brooklyn Nights in de studio’s in Aalsmeer.

Over Brooklyn Nights

In Brooklyn Nights wordt de bezoeker meegenomen naar New York! Brooklyn Nights viert de bruisende veelzijdigheid van New York City. De solisten, dansers en het orkest gaan heerlijk creatief aan de gang met de geschiedenis en eigenheid van the Big Apple. Van alles komt aan bod: de immigrantenstroom, de drooglegging, de wilde jaren ’20, de Napolitaanse misdaadfamilies, de hippe jaren ’70, Spanish Harlem, the big melting pot, China Town, de ghetto culture…

Enthousiast geworden? Kaartjes voor vanavond zijn uitverkocht, maar er zijn nog meer avonden die romantisch kunnen worden. Daar hebben we Valentijn niet voor nodig toch? Bestel de kaartjes hier!

Extra tip: verpak de kaartjes in een leuke poster die alles met jullie liefde te maken heeft. Je download die poster hier!

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Kan de iPhone 6 de Canon vervangen?

10 september 2015
Close
%d bloggers liken dit: