Het weekoverzicht is wat verlaat, excuus! Ik had vrijdaggavond zo’n pijn in mijn rug dat ik me niet meer kon concentreren. Het gaat gelukkig weer wat beter, dus hoppa! Ik heb de foto’s van afgelopen geüpload en hoewel hij vooral in het teken stond van die stomme pijn in mijn rug, was het toch wel een hele leuke week. Lees en kijk mee!

Omdat niet zo warm meer was buiten, kon ik goed de nieuwe Maxi Cosi wikkeldoek van Pippelot (www.pippelot.nl) uitproberen. Liza vond het heerlijk om erin te liggen!
Omdat niet zo warm meer was buiten, kon ik goed de nieuwe Maxi Cosi wikkeldoek van Pippelot uitproberen. Liza vond het heerlijk om erin te liggen!
Zondag was het vaderdag en kreeg Floris een heerlijk ontbijtje met verse jus, aardbeien en croissantjes. Hij kreeg van ons ook een boormachine en werd toen gelijk door Eva aan het werk gezet:  "Je moet de bel aan mijn huisje boren!" Dat heeft ze al jong geleerd ;)
Zondag was het vaderdag en kreeg Floris een heerlijk ontbijtje met verse jus, aardbeien en croissantjes. Hij kreeg van ons ook een boormachine en werd toen gelijk door Eva aan het werk gezet: “Je moet de bel aan mijn huisje boren!” Dat heeft ze al jong geleerd 😉
Van Bryoni kreeg Eva een mooi shirt met Prinses Eva en Liza een gave romper met de vogel uit haar geboortekaartje en haar naam. Binnenkort opent haar webwinkel Little Monkey (www.littlemonkey.nl), maar voor nu is ze te volgen op Facebook https://www.facebook.com/LittleMonkeyNL Helaas konden ze het niet meer aan naar mijn vader, wat een knoeikonten zijn die meiden toch!
Van Bryoni kreeg Eva een mooi shirt met Prinses Eva en Liza een gave romper met de vogel uit haar geboortekaartje en haar naam. Binnenkort opent haar webwinkel Little Monkey (www.littlemonkey.nl), maar voor nu is ze te volgen op Facebook https://www.facebook.com/LittleMonkeyNL Helaas konden ze het niet meer aan naar mijn vader, wat een knoeikonten zijn die meiden toch!
's Avonds aten we bij mijn vader lekker van de BBQ. Dat was een hele gezellige avond met veel lekker eten
‘s Avonds aten we bij mijn vader lekker van de BBQ. Dat was een hele gezellige avond met veel lekker eten
En als toetjes een zelfgemaakte milkshake! Jammie!!
En als toetjes een zelfgemaakte milkshake! Jammie!!
Maandagochtend moest ik echt even opruimen. Ik zette Liza voor de Teletubbies, ze vond het prima  en vermaakte zich zo 20 minuten voor de tv. Handig!
Maandagochtend moest ik echt even opruimen. Ik zette Liza voor de Teletubbies, ze vond het prima en vermaakte zich zo 20 minuten voor de tv. Handig!
En toen ik wat af ging geven bij Marina, besloot Eva dat ze gelijk bleef. Deze foto kreeg ik opgestuurd, de twee vriendinnetjes hadden het weer gezellig samen!
En toen ik wat af ging geven bij Marina, besloot Eva dat ze gelijk bleef. Deze foto kreeg ik opgestuurd, de twee vriendinnetjes hadden het weer gezellig samen!
En 's avonds kwam Eva's beste vriend Percy ook nog spelen en hij bleef zelfs eten. Eva's lievelingseten: boerenkool met worst!
En ‘s avonds kwam Eva’s beste vriend Percy ook nog spelen en hij bleef zelfs eten. Eva’s lievelingseten: boerenkool met worst!
Hoewel ik maandagnacht een rugpijnaanval had, ging het eigenlijk best op dinsdag. We spraken af met Benjamin en zijn moeder in de speeltuin en Eva sprong op dit looprad en rende d;r longen uit haar lijf. Weer wat nieuws, leuk!
Hoewel ik maandagnacht een rugpijnaanval had, ging het eigenlijk best op dinsdag. We spraken af met Benjamin en zijn moeder in de speeltuin en Eva sprong op dit looprad en rende d;r longen uit haar lijf. Weer wat nieuws, leuk!
En Liza sliep en zoals ze de laatste tijd vaker doet: met d'r knuffel op haar hoofd!
En Liza sliep en zoals ze de laatste tijd vaker doet: met d’r knuffel op haar hoofd!
Ze hebben daar ook water, dus Eva had alweer schone kleren aan :) Om kwart voor 5 belde de fysio dat hij plek voor mij had om 5 uur. Gelukkig werkt Floris vaak thuis en kon hij de meiden dus doen.
Ze hebben daar ook water, dus Eva had alweer schone kleren aan 🙂 Om kwart voor 5 belde de fysio dat hij plek voor mij had om 5 uur. Gelukkig werkt Floris vaak thuis en kon hij de meiden dus doen.
Een paar nachten slecht slapen gaven mij flinke wallen... Maar we waren klaar voor de wedstrijd!
Een paar nachten slecht slapen gaven mij flinke wallen… Maar we waren klaar voor de wedstrijd!
En die wedstrijd keken we met de leukste supporters!
En die wedstrijd keken we met de leukste supporters!
Donderdag moest Liza naar de kinderarts, maar mijn nacht was superslecht. Veel pijn en goed ziek ervan. Gelukkig kon Floris wat afspraken omzetten en kon hij mee naar de Kinderarts. Uit de bloeduitslagen was verder niks gekomen. Gelukkig. Liza werd ook nog eens helemaal gecheckt en deed het supergoed! Gewicht: 6080 Lengte 63,5  Gelukkig ging het de rest van de dag beter met me en kon ik weer genieten van mijn moppies, hoewel ik het wel rustig aan heb gedaan. Een tv dag is soms niet erg toch! Liza kreeg ook nog een mooi speenkoord, omdat ik die van Eva ook nog steeds zo leuk vind (die heeft alleen nooit echt een speen gehad), vond ik dat Liza ook zo'n leuke moest hebben!
Donderdag moest Liza naar de kinderarts, maar mijn nacht was superslecht. Veel pijn en goed ziek ervan. Gelukkig kon Floris wat afspraken omzetten en kon hij mee naar de Kinderarts. Uit de bloeduitslagen was verder niks gekomen. Gelukkig. Liza werd ook nog eens helemaal gecheckt en deed het supergoed! Gewicht: 6080 Lengte 63,5 Gelukkig ging het de rest van de dag beter met me en kon ik weer genieten van mijn moppies, hoewel ik het wel rustig aan heb gedaan. Een tv dag is soms niet erg toch! Liza kreeg ook nog een mooi speenkoord, omdat ik die van Eva ook nog steeds zo leuk vind (die heeft alleen nooit echt een speen gehad), vond ik dat Liza ook zo’n leuke moest hebben!
Vrijdagochtend heb ik bloed geprikt om andere kwalen die invloed kunnen hebben op mijn rug uit te sluiten. 's Middags was het tijd voor de speeltuin en reed Eva ineens zonder zijwieltjes! Binnenkort haar eigen fiets ook verlossen van de zijwieltjes en oefenen maar.
Vrijdagochtend heb ik bloed geprikt om andere kwalen die invloed kunnen hebben op mijn rug uit te sluiten. ‘s Middags was het tijd voor de speeltuin en reed Eva ineens zonder zijwieltjes! Binnenkort haar eigen fiets ook verlossen van de zijwieltjes en oefenen maar.
En deze kleine geit vindt het heerlijk om op haar buik te liggen!
En deze kleine geit vindt het heerlijk om op haar buik te liggen!

LINKS NAAR DE WEBSHOPS:
Pippelot (van de wikkeldoek)
Little Monkey (van het tshirt en de romper)
Speenkoord

Show Full Content
Previous Buitenhelden werden binnenhelden en gingen naar het Nijntjehuis!
Next Mijn dochters, een wereld van verschil

1 thought on “Oranje boven en fietsen zonder zijwieltjes, een nieuw weekoverzicht!

  1. Wat is Liza goed gegroeid zeg! En heerlijk om Eva zo’n plezier te zien hebben in de speeltuin. En wat knap zeg, fietsen zonder zijwieltjes!

    Hopelijk gaat het met jouw rug snel weer beter!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close