Overal zie je hem voorbij komen foto’s van tien jaar geleden en foto’s van nu. Helaas zijn de foto’s van jaren geleden bij een crash van een harde schijf gewist, maar ik heb er nog een paar in een map staan. Nieuwsgierig als ik ben, zocht ik naar de foto’s van 2009. Het lijkt nog zo kort geleden, maar het is echt heel lang geleden! Vooral als ik naar deze foto kijk, dan lijkt er wel twintig jaar tussen te zitten. Ik vind het behoorlijk confronterend, want:

WAT WAS IK DAAR SLANK!!!! 

10 jaar challenge | Ten Years challenge


Is dat niet het eerste waar je naar kijkt? En hoewel ik absoluut geen probleem heb met hoe ik er nu uitzie, vind ik het ontzettend gek als ik deze foto zie. Ik lijk wel een heel ander persoon. Ik herken mezelf echt niet terug. Want een andere tijd was dat. Ik was natuurlijk nog niet zwanger (geweest). Ik werkte fulltime bij een bedrijf waar ik het heel erg naar mijn zin had. Ik tenniste misschien wel 4 keer in de week en dat redelijk fanatiek en volgens mij liep ik ook nog veel met de hond. Alle ingrediënten om er ‘voor mijn doen’ topfit uit te zien! 

Zo topfit wil ik er eigenlijk wel weer uitzien… Oja en zo topfit wil ik me ook wel weer voelen! Wat was 28 een mooie leeftijd. Iedereen heeft dat met 27, maar ik vond dat echt met 28 (ben in november jarig). Ik kon de wereld aan, alles ging me voor de wind, alles liep zoals het zou moeten en ja die kleren, die pasten me wel beter!  

Ik denk dat ik de komende maanden maar vaak naar deze foto moet kijken. Misschien voel ik me dan snel weer zoals ik me voelde op mijn 28e – met natuurlijk alle wijsheid van die tien jaar erbij! Hoewel gewoon voor een weekje weer 28.. Dat zou toch best wel weer leuk zijn 🙂  

Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Ons Zwitserleven | Wat deden we de tweede week van de kerstvakantie?
Next Hunkemöller | sporten in stijl

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: