Afgelopen week was een stuk leuker dan de week ervoor! Zo begon de zaterdagochtend al prima doordat ik gewoon heel lekker had geslapen. Eva trok haar nieuwste t-shirtje van Bep & Co aan, aanstaande woensdag staat er een blog hierover online en we deden samen boodschappen op de fiets, we reden zelfs door naar de groenteboer. ’s Middags wisselden we de gewonnen kaarten voor de Euromast in en lunchten we bij Deli heerlijk met Tarte Flambée. Op zondag kon je hier al over lezen. Een luie zaterdagavond volgde hierop.
eva

euromast

Zondag stond immers in het teken van de Negenmaandenbeurs, ook hier heb je alles al over kunnen lezen! Aan het eind van de avond werd mijn dikke buik weer een stukje rustiger en kreeg de baby weer de kans om zich te bewegen. Rianne en ik zijn wel weer een grappige foto (via Natria Flitser) samen rijker. 1921916_267642770071356_1511896556_n

Maandag was het wéér mooi weer. Eva vroeg ’s ochtends gelijk wat we gingen doen. Zij wilde wel graag naar Ballorig, haha mooi niet! Ik had veel meer zin in een moeder-dochterdagje in Blijdorp. En het werd een hele gezellige moeder-dochterdag. Eva was gezellig, ik had de buggy meegenomen omdat tillen natuurlijk niet meer lukt en Eva een hele slechte loper is, en dat was echt handig. We hebben geen binnendingen gedaan, als het mooi weer is dan genieten we ook van het mooie weer en in Blijdorp is genoeg te beleven buiten! Zo werden de giraffen aangevallen door een Koedoe (volgens mij). Dat zorgde wel voor heel wat pret. Galopperende giraffen zie je natuurlijk ook niet dagelijks. Na een welverdiend ijsje voor ons allebei gingen we weer naar huis. Wat een fijne dag!eva2

giraffen

Dinsdag mocht Eva naar de peuterspeelzaal en besloot ik nou echt de laatste babydingetjes te gaan halen. Een matrasje voor de wieg en nog wat kleertjes. Eenmaal bij Zuidplein aangekomen, kwam ik erachter dat ik geen portemonnee bij me had. Ja hoor! Echt weer wat voor mij. Daarom snel toen Eva uit school kwam weer naar Zuidplein gereden. Helaas was dat een beetje teveel voor het mupske en ze kreeg me toch een driftbui in de Hema. Heel jammer! ’s Avonds kon ik beginnen aan een enorme to-do lijst die ik had gemaakt. Om kwart voor 1 snachts was deze zo goed als klaar. Laat, maar de rust in mijn hoofd was me heel wat waard!

Op woensdag stond zwemmen op de planning. Na toch wel een korte nacht, had ik Eva de voorwaarden meegegeven hoe we zouden zwemmen. Geen gehuil, gedram of een driftbui, anders zouden we snel klaar zijn en naar huis gaan. En natuurlijk, aan het einde van een fijne zwemles kreeg de dame een enorme driftbui. Dus helaas voor haar (en voor mij) geen speeltijd meer met haar vriendjes en voor mij geen koffietijd met mijn vriendinnen. Eva heeft ‘s middags nog wel lekker buiten gespeeld met vriendinnetje Nina en uiteindelijk wilde ze bij haar buurjongen spelen. Na weer een driftbui heb ik haar heel vrolijk uitgezwaaid en ben ik in bed gaan liggen! Lekker hoor zulke buren. Maar natuurlijk had ook deze woensdag haar fijne momenten. Vooral toen Eva de wc-ontstopper op mijn buik zette om naar het hartje van de baby te luisteren en die ochtend hield ze mijn buik al vast, alsof ze een ei vast had en vroeg ze op haar allerschattigst; “Wanneer gaat je buik nou krakken?”
hartje luisteren

Donderdag gingen we na een bezoekje aan de verloskundige naar het buurthuis. Hoewel we wel wat later waren, had Eva het enorm naar haar zin. En haar grote vriend mocht 3 kaarsjes uitblazen, dat is natuurlijk wel heel leuk! ’s Middags gingen we naar Marina, even lekker thee drinken en de meiden lekker spelen. Jammer dat het weer niet meer zo mooi is. De wereld ziet er toch een stuk leuker uit met een fijn zonnetje.
foto 2

Wederom was vrijdag niet zo’n beste dag voor mij. Slecht geslapen, een draaiende baby, wederom een bezoekje aan de verloskundige in verband met mijn schommelende bloeddruk. Maar zoals altijd wel weer blijkt, als ik eenmaal buiten ben en een klein zonnetje op mijn gezicht voel, gaat het wel weer. De uk blijkt al licht ingedaald en dat verklaart ook wel mijn klachten vandaag. Wel kocht ik nog een mooi buitenjasje voor de baby en een broekje (en Eva koos nog een lief olifantenshirtje uit). Vanmiddag speelde Eva lekker met water buiten en kwam ze, zoals verwacht, zeiknat binnen. Onder het uitkleden werd ze afgeleid door de muziek die opstond en ging spontaan voor ons dansen. Echt wauw! Zo hebben we haar nog nooit zien dansen, we waren erg onder de indruk! Eva danst vol overgave

En hiermee maken wij ons weer op voor een nieuwe week! Hebben jullie nog leuke plannen voor komende week? Let me know!

Show Full Content
Previous De leukste traktaties vind je bij Hippetraktaties
Next Nieuw voorleesboek bereidt peuters voor op nieuwe baby

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close