Houdt jouw kind ook zo van kliederen, vies worden, baggeren, in de modder spelen en op avontuur gaan? Dan moet je deze zomer gewoon echt naar Tiengemeten gaan. Het eiland waar je je kinderen groot en klein, naar hartelust kunt laten spelen en waar ook jij gewoon kunt genieten.

We namen schone kinderen mee...
We namen schone kinderen mee…

Het is voor mij alweer 2 jaar geleden dat ik er ben geweest, maar als het aan mij had gelegen kom ik zeker nog een keer terug. Want de dag die we toen hebben gehad, vergeet ik nooit meer. Met twee uitgelaten kinderen, vol van modder, genietend van het spelen en ontdekken. Die keer vermaakten Eva en vriendin Sylke zich prima op het Ukkie-eiland. Niet zo diep en veilig voor jonge kinderen. Volgende keer willen ze vast op het vlot en andere stoere dingen doen!

Maar al heel snel was daar niet veel van over!
Maar al heel snel was daar niet veel van over!
En de lol spat er vanaf!
En de lol spat er vanaf!

Voor jong en oud!

Al snel liepen de kids in hun ondergoed rond!
Al snel liepen de kids in hun ondergoed rond!

Tiengemeten is niet alleen vies worden, je kunt er nog veel meer doen. De overtocht met het pontje is al een belevenis an sich,  maar je kunt er ook prima wandelen door de 4,5 hectare ongerepte natuur en tussen de middag of als afsluiter heerlijk pannenkoeken eten in het pannenkoekenhuis. Voor mensen zonder kinderen is Tiengemeten ook fijn.  Naast de speelplek voor kinderen zijn er twee musea, een pannenkoekenrestaurant, een haventje, herberg met camping en een bezoekerscentrum met volop informatie over de historie van het eiland en de natuur. Een bezoek aan Tiengemeten garandeert ‘natuurlijk’ plezier voor jong en oud.

Speelnatuur Tiengemeten zoekt de grootste smeerpoets van 2015

Ga jij naar Tiengemeten? Vergeet dan niet je fototoestel, want Tiengemeten zoekt deze zomer de grootste smeerpoets. Deze smeerpoets wint niet alleen dé titel, maar ook een gratis verjaardagsfeestje in de Speelnatuur. Deel je smeerpoets nog tot 1 september 2015. Foto’s kunnen gemaild worden via tiengemeten@natuurmonumenten.nl geplaatst op facebook.com/tiengemeten of twitter o.v.v. #smeerpoets2015. Kijk voor meer informatie en alle spelregels op: www.natuurmonumenten.nl/tiengemeten

Is Eva dan toch de grootste smeerpoets?
Is Eva dan toch de grootste smeerpoets?

 

Show Full Content
Previous Een BolletjesKleed met een mooi verhaal
Next 8 Sprookjes voor volwassenen op Netflix

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close