Onderstaand nummer kwam ik via de Facebookpagina van een van mijn buren tegen. Het is de lokale band Fäaschbänkler met hun nieuwe nummer. Natuurlijk trok de titel me aan (beter was natuurlijk Liza met Z geweest, maar daar hoor je niks van) en na de eerste klanken bleven we (Floris keek met me mee) toch hangen naar wat ging komen. Ik zeg; een heerlijk nummer voor de aanstaande carnaval! Het heeft alles; humor, lekker deinen, soort van meeblèren en volgens mij drink je er ook heerlijk bier op!

Alvast veel plezier met luisteren!

Meer info: www.f–b.ch

Show Full Content
Previous Leer Anna van Frozen tekenen!
Next Wij daalden de Breitenberg af in het Oostenrijkse Dorbirn

3 thoughts on “Liebe Lisa… tof voor de carnaval

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close