Wat een leuk persbericht kreeg ik binnen. Met een pakkende titel, want men gaat dus blijkbaar liever op reis dan dat ze een kerstpakket krijgen. Zeg nou zelf, ik zou ook wel een vakantie of een stedentripje willen krijgen van mijn baas, dan het eeuwige kerstpakket met pasta en kruiden of van die belevingsbonnen waar je stiekem niet zo heel veel leuks mee kunt doen. Een vakantie of een tripje betaald door de baas, dat is pas een beleving!

Zo’n beleving betaald door de baas is volgens onderzoeken gehouden door van onder andere Van Helden TravelNRC HandelsbladManagement Team,  de reden om een vrije dag in te leveren of zelfs dus het kerstpakket. Ach ja, wie wil er nou iets met kerst als je ergens in het jaar gewoon ook iets tofs als waardering voor je werk kunt krijgen? 50 tot 80 % van de werknemers zou hiervoor heel graag het kerstpakket willen laten vallen.

Een stedentrip in plaats van een kerstpakket!

Stedentrips verzorgd door het werk zijn het populairste, volgens Van Helden Travel.  “Amsterdam is de populairste binnenlandse bestemming,” vertelt Van Helden, wier reisbureau bekendheid verwierf als dé touroperator voor Bekende Nederlanders, topsporters en Vips. “Valencia, Budapest, Stockholm en Lissabon maken de top vijf compleet.”

kerstpakket of stedentrip

Het is natuurlijk wel een extra luxe als je via het werk een stad kunt bekijken en zoals ik op de website van VanHeldenTravel.nl zie, wordt de trip als je die via hen boekt ook wel een hele mooie aangelegenheid!

Goed verzorgd op vakantie met familie of vrienden

Naturlijk kan je op bij Van Helden Travel zelf ook een vakantie boeken. Op safari met de hele familie of naar Ibiza met vrienden. De keuze is aan jou en Van Helden Travel zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

“Bij families gaat het vaak om verre bestemmingen tijdens de zomer- of kerstvakantie. Soms zijn het opa en oma die kinderen en kleinkinderen verrassen met een bijzondere safari.”

Van Helden vervolgt: “Vrienden daarentegen blijven vaker in Europa en kiezen dan voor het trendy Mallorca en Ibiza.” Van Helden Travel kan op deze locaties bijzondere yachts (met genoeg ‘toys for boys’), villa’s en VIP-clubs regelen.

kerstpakket of stedentrip

Ooit neem ik mijn eigen kinderen mee

Ooit ben ik met mijn ouders, zussen en broer naar Kenia geweest. Op safari en daarna nog een paar dagen heerlijk luxe genieten van een all-inclusive vakantie. Vooral die safari was een onvergetelijke ervaring. Als ik iets nog samen met kinderen zou willen doen, is het zo’n safari-reis. De jacht naar het jachtluipaard, de rust die giraffen uitstralen, het kijken naar de luie leeuwen en dan ineens vol in de adrenaline wanneer er achter een klein bokje aangezeten wordt, de spanning voelen als je een neushoorn ziet, de grote olifantenstier die zich ineens omdraaide en het slapen in zo’n tent waarbij je de geluiden van de wilde dieren hoort… De website van Van Helden Travel gaf me er weer helemaal zin in!

Hoe lijkt jou dat? Heb jij ook liever een stedentrip dan kerstpakket of spaar je anders nog liever door voor een echte vakantie?

Show Full Content
Previous Netflix Tip! Jane the Virgin
Next Kinderen met karakter worden niet vergeten

2 thoughts on “Liever op reis dan een kerstpakket

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close