Welke fashion blog en trends moeten we deze zomer volgen? Om met de basis van je outfit te beginnen, de lingerie trends natuurlijk. Zo heeft elk merk weer prachtige items gecreëerd, zodat jij op je best aan de zomer kan beginnen. Bij Annadiva wordt er op alle nieuwe lingerietrends ingespeeld, ook voor een BH grote cup. Wij zetten de verschillende trends voor je op een rijtje!

Kleur

Kleur, kleur en nog eens kleur. Dit is dan ook iets wat we veel terug gaan zien deze zomer. Want wie krijgt er nou geen zomers gevoel van verschillende kleurtjes? Felle kleuren, nude tinten of prachtige pastel tinten, deze zomer komen alle kleurtjes voorbij! Maar roze lingerie heeft ons hart zeker gestolen. Roze laat je er niet alleen super vrouwelijk uitzien, het heeft ook zeker een speelse en passionele uitstraling. De roze tint kan ontspannend werken, maar de speelse associaties zorgen voor een vrolijke en jeugdige uitstraling. Bovendien wordt de roze kleur vaak geassocieerd met liefde en romantiek, wat wil je nog meer?

Kant

Kant is seizoenen lang al niet meer weg te denken uit het collectiebeeld van menig lingeriemerk. Kant is er deze zomer in veel verschillende varianten. Van bloemenkant tot grafisch kant en nog veel meer. Kant is soms verwerkt op een semi-transparante achtergrond, maar ook als versiering op een voorgevormde cup is het vaak terug te zien. Het kant geeft een luxe maar ook sexy uitstraling. Deze zomer gaan we het kant veel terug zien bij veel verschillende BH’s.

Basics

Deze zomer ga je ook weer veel basic BH’s zien. Met een zwart of rood lingeriesetje zit je nooit verkeerd. De klassieke T-shirt BH is er een die elk seizoen weer terug komt, gewoon omdat het model zo fijn is. Een T-shirt BH is onzichtbaar onder strakke kleding, waardoor deze altijd handig is om in je lingerielade te hebben! Ook zien we deze zomer veel verschillende witte lingerie collecties. De kleur wit is dan ook ideaal in de zomer om jouw gebruinde huidje extra goed naar voren te laten komen!

Lingerietrends lente/zomer 2022

Shine! Glanzende lingerie

Gladde cups met een glanzende uitstraling zien we bij veel verschillende merken terug komen deze zomer. Glanzende lingerie is in veel verschillende kleuren terug te zien deze zomer. Het voordeel van een effen gladde cup met een glanzende uitstraling is dat de BH dan niet tot nauwelijks zichtbaar is onder je kleding!

Comfortabele lingerie

Ondanks dat er tegenwoordig in iedere maat sexy lingerie te vinden is, gaan we deze zomer ook veel comfortabele lingerie terug zien. Ondergoed dat vooral lekker zit en met je lichaam mee beweegt, waardoor je je juist super in je vel voelt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een T-shirt BH of een BH zonder beugel en ook zonder voorgevormde cups.

Milieuvriendelijke lingerie

Steeds meer lingerie merken vinden het belangrijk dat de lingerie die zij aanbieden gemaakt zijn van duurzame stoffen. Veel collecties zijn al gemaakt van een duurzame stof, zo bevatten deze stoffen vaak gerecycled materiaal. Volgend jaar zal deze trend waarschijnlijk ook nog groter zijn en gaan meer lingerie merken collecties aanbieden van milieuvriendelijke materialen. Een trend waar wij helemaal achter staan!

Show Full Content
Previous De nieuwste trends bij een feestje
Next Checklist voor de leukste stranddag

1 thought on “Lingerietrends lente/zomer 2022

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: