15 maanden oud is Liza vandaag. Dagelijks worden we vertederd door dit popje. Hoe ze van die kleine en grote geluidjes maakt. Hoe ze kletst. Hoe ze contact maakt met andere kindjes. Hoe ze speelt met Eva. Hoe ze aan onze hand blijft trekken om ons maar ergens naartoe te dirigeren. Hoe ze gilt en soms zelfs slaat als ze haar zin niet krijgt. Hoe ze steeds maar loopt met een boek, klein of groot. Hoe ze op de bank klimt om een boekje te lezen. Hoe ze bij me in de keuken komt om te helpen koken. Hoe ze knuffelt met Gijs, Mello, de schildpad en alle dieren die ze tegenkomt. Hoe ze voor die beestjes eten zoekt en geeft. Hoe ze zingt. Hoe ze danst. Hoe blij ze is als ze Floris de oprit op ziet rijden. Hoe ze papa zegt, vol overgave. Hoe ze zwaait als we ‘tschuss’ zeggen. Hoe ze loopt. Hoe ze vraagt aan de buurvrouw of de hondjes buiten mogen spelen. Hoe ze alles toelaat wat die kleine puppies doen. Hoe ze aan komt lopen met haar schoenen en dan netjes gaat zitten. Hoe ze haar neus snuit. En hoe ze lacht!

Ons kleine meisje laat zich ineens fotograferen en hoe! Eindelijk krijgen we eens echt de meest schattige foto’s van onze kleine druif.

Afgelopen donderdag liep Liza weg en ik vroeg haar: "Kan je nog lachen?" Ik moest snel zijn, want ze ging niet alleen lachen. nee moest er gelijk heel hard bij klappen!
Afgelopen donderdag liep Liza weg en ik vroeg haar: “Kan je nog lachen?” Ik moest snel zijn, want ze ging niet alleen lachen. nee moest er gelijk heel hard bij klappen!
En ze wordt steeds schattiger. Gisteren vroeg ik ook of wilde lachen (eens kijken of het niet eenmalig was) en dit is het allerliefste resultaat!
En ze wordt steeds schattiger. Gisteren vroeg ik ook of wilde lachen (eens kijken of het niet eenmalig was) en dit is het allerliefste resultaat!
En dan vandaag! Vandaag is ze echt 15 maanden en is toch echt een hele happy tante!
En dan vandaag! Vandaag is ze echt 15 maanden en is toch echt een hele happy tante!
Show Full Content
Previous Neem een knijpzakje met fruit mee op avontuur
Next Dit had ik vorig jaar nooit verwacht!

7 thoughts on “Liza: Happy 15 months!

  1. Jo, wat een leuke foto,s. Het is altijd al een gelukkig kind geweest en dat zie je. Die tand is het mooiste.

  2. Haha zo leuk! En zo herkenbaar ook. Leuk om te zien dat zij en Luuk redelijk hetzelfde oplopen. En haar leuke tandje. Echt zo geweldig om daar zulke foto’s van te hebben <3

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close