We hebben precies een maand in de sneeuw gezeten hier in Zwitserland. Waar ik er vooraf enorm tegenaan aan het hikken was, bleek het in de praktijk vooral een hele fijne gezellige tijd met het ontdekken van veel nieuwe dingen. Zo gingen we echt sleetje rijden / rodelen en stond ik voor het eerst op sneeuwschoenen en ski’s! Eva ging iedere dag met de slee naar school en was iedere dag, door het met de slee naar huis toe glijden lekker bijtijds thuis. We kwamen goed uit met ieder 2 skibroeken en ski-jassen. Helaas kreeg Ć­k mijn skibroeken pas binnen toen de sneeuw weer gesmolten was, maar ik zie dit jaar als een perfecte voorbereiding op volgend jaar! Het is nu mooi geweest, volgend jaar gaan we gewoon nog meer genieten!

Uiteindelijk heb ik helemaal niet veel foto’s gemaakt. Niet zoveel als je zou verwachten, maar mijn mobiel vond het vaak te koud en ik kan niet altijd de spiegelreflex meenemen. Oh, en als ik hem dan meenam, was ik het kaartje vergeten!! Aaargh. De meeste van onderstaande foto’s heb ik nog niet gedeeld. Het zijn misschien ook niet de meest perfecte, maar het geeft wel een enorm leuk beeld van deze maand in de sneeuw!

Natuurlijk begonnen we met sleetje rijden en Floris en ik gingen ook de berg af!

Uiteraard maakten we ijsbellen

Ik maakte nog wat foto’s bij ons in het riet

Eva en ik stonden op de schaats

En Eva kreeg afgelopen maandag skiles. Ik stond al hele trotse moeder aan de kant toe te kijken hoe stoer ze het ervan af bracht.

Eindelijk zijn de meiden groot genoeg. Eindelijk kunnen we echt wat met ze ondernemen – in de winter. Dus volgend jaar gaan ze op skiles, gaan we lekker door met schaatsen en nemen we eens een echte rodelbaan met zijn allen! Ik kijk er nu al naar uit, maar eerst de zomer weer graag.

Show Full Content
Previous Waarom ik wel ga stemmen vanuit het buitenland
Next Help, ik heb een bloggersdip!

1 thought on “Een maand in de sneeuw – nog wat fotospam

  1. Wat ziet het er heerlijk uit… echte sneeuw!
    Hier wat natte zooi die in Nederland meteen weer paniek veroorzaakt šŸ˜‰

    Maar wat mij betreft mag het voorjaar en de zomer snel komen!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: