LoveThat is lid van het exclusieve Netflix Streamteam! Daarom houden we je de komende maanden op de hoogte van de nieuwste series en de leukste films die je via Netflix kunt bekijken.

ME-TIME

Ik hou wel van frisse cocktails, verse macarons en een prettige massage. Van een uur lang een serie kijken zonder èèn keer ‘mamaaaaaaa’ te horen. Zo’n avondje had ik vrijdag in het mooie Art’otel Amsterdam met Netflix. En ik kreeg nog een selfie-stick en nieuwe nagellak mee naar huis ook. Ja, me-time pur sang.

Me-Time met Netflix!
Me-Time met Netflix!

Unbreakablemums-event
Deze avond was speciaal georganiseerd voor de lancering van de nieuwe Netflix original-serie Unbreakable Kimmy Schmidt. Uiteraard mocht ik ook de eerste drie afleveringen bekijken. De serie kijkt lekker weg. Verstand op nul en gewoon genieten van de komische situaties waarin de totaal wereldvreemde, maar hilarische Kimmy belandt. Eerlijk is eerlijk, ik vond de tweede en de derde aflevering leuker dan de eerste.

Show Full Content

About Author View Posts

Sanne

Sanne (37 jaar) woont in een klein Brabants dorpje en is moeder van zoons Juul ('10), Sil ('04) en om het weekend ook van Lars ('02). Naast haar werk als Content Marketeer bij de Efteling gaat ze er graag op uit. Lekker een weekendje weg bijvoorbeeld of op vakantie met het gezin of gewoon samen naar het bos. 's Avonds staat ze vaak tot laat in de keuken; gezond koken is haar grote hobby.

Previous Het is tijd voor zomerkleding!
Next Nationale Open Huizen route? Maak gewoon vandaag een afspraak! | inmiddels verkocht |

1 thought on “Me-Time pur sang via Netflix

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close