Ken je dat, in ieder shirtje dat je uit je kast trekt zitten die kleine rotgaatjes. Vorige week heb ik mijn kast uitgemest en al die shirtjes met gaatjes weggemikt. Ook gooide ik oude kleren weg en kleding die ik niet echt niet meer draag. Er bleef overigens nog genoeg over, maar ik kwam tot de conclusie dat mijn kast nogal saai is en vol hangt met shirtjes met prints. Ben ik het vergroeid? Of ben ik ineens aangestoken door mijn omgeving die er altijd erg keurig bijloopt. Dan heb ik het over buiten ons huis hoor, want Eva liep vandaag de hele dag in haar onderbroek en Liza besloot met haar kleren over de grond te gaan sluipen terwijl ik nog niet gestofzuigd had. Zie je het beeld voor je? 

Tijd voor een upgrade van mijn kledingkast

En toen, alsof het universum ermee speelde, kreeg ik een mailtje of ik de webshop van Jeroen Beekman wilde reviewen. Reviewen betekende in dit geval nieuwe kleren uitzoeken en laat ik die nou net nodig hebben! De webshop heeft ook nog eens fatsoenlijke merken zoals Aikoo, Maison Scotch, Geisha en Gustav. Ik kon gewoon ongeneerd gaan shoppen.

Shoppen bij JeroenBeekman.nl

Als je nou denkt, Jeroen Beekman, die ken ik ergens van. Dat klopt. Er zijn maarliefst 5 fysieke winkels van deze winkelketen.  En dus ook een webshop waarvan ik het bestaan niet wist en nu wel. Een gemiste kans voor mij want de kleding is echt wel wat ik tof vind. Mooie merken en ook niet afschuwelijk duur, al ben ik wel het type dat als eerste de sale afgaat natuurlijk.

Shoppen gaat eenvoudig op merk of op item. Je kunt kiezen voor sale, voor nieuwe collectie. Eigelijk zoals je in iedere grote webshop gewend bent. Nou hoefde ik (in ruil voor deze review) niet te betalen, maar ook betalen gaat eenvoudig via Ideal, Paypal, creditcard, overboeken of onder rembours. Binnen 1 tot 3 werkdagen heb  je dan je bestelling in huis (mijn bestelling ging met ons bezoek mee naar Zwitserland) en is het niet goed, dan stuur je het binnen 2 weken weer terug.

En wat kocht ik dan? Nou wat dacht je van deze items? Heb ze nu nog niet in huis, maar kan niet wachten! Vooral het jurkje (inmiddels uitverkocht) lijkt me super! Hoewel mijn bestelde jurkje inmiddels is uitverkocht, zie ik genoeg andere mooie jurkjes op de website.

Mijn bestelling bij JeroenBeekman.nl

Groene Top van Geisha | Aaiko jurk | Broek Geisha | Wit shirt van Maison Scotch

Kende jij Jeroen Beekman al?

Show Full Content
Previous Roze ballonnen
Next Van die dramatische dagen die je met peuter heb

1 thought on “Mijn bestelling (voor mezelf!) bij JeroenBeekman.nl

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close