#mijnmissiemaandag is in het leven geroepen door Team Ideefje van de fijne facebookgroep Ondernemen met Hart & Lef. Deze week is er een challenge waarbij aan de hand van vragen beter over je bedrijf na gaat denken en dit uit naar de buitenwereld.

Waarom doe ik wat ik doe?

Lovethat.nl

Ik heb in dit geval twee bedrijven. Lovethat is mijn uitlaatklep, mijn lijntje naar Nederland, omdat ik heel graag deel. Lovethat bestaat inmiddels 3,5 jaar en in de afgelopen jaren kon iedereen lezen hoe mijn zwangerschap was van Liza en hoe Eva en Liza groot worden. Hoe onze voorbereidingen waren voor onze emigratie naar Zwitserland en uiteindelijk hoe we het hier hebben in Zwitserland. Maar ook mijn angsten, vreugdemomenten en overdenkingen heb ik gedeeld. Voordat je denkt, stop je er dan mee? Nee, natuurlijk niet! Ik post wat minder frequent dan vroeger en in de zomer wordt het vast nog minder, maar het is wel iets wat blijft. Want Lovethat.nl hoort bij mij.

Ik vind het zo fijn dat ik zonder al mijn bekenden in Nederland dagelijks, wekelijks of maandelijks op de hoogte te houden van ons leven, de belangrijkste zaken in één klap ook met hen te delen.
Al besef ik me ook terdege dat het wel veel eenrichtingsverkeer is.

Marlieke.com

Het begon allemaal ergens op de HAVO. Verslagen maakte ik op de computer (good old word) en na de werkweek naar Rome kwam ik met 7 rolletjes foto’s thuis. Creatief met mijn handen ben ik niet, maar met beeld zeker wel.

Marlieke.com is ontstaan omdat ik graag foto’s maak en daarbij het fantastisch vind om voor bedrijven of personen logo’s of kaarten te ontwikkelen. Marlieke.com is het bedrijf waar ik uiteindelijk geld moet mee gaan verdienen. Met Marlieke.com fotografeer ik feestjes, gezinnen, bedrijven etc en bouw ik websites, logo’s en flyers. Dit doe ik in zowel Zwitserland als in Nederland. Voor mij werkt deze combinatie omdat dit nou net de dingen zijn die ik in Zwitserland gemakkelijk kan doen. Want om te fotograferen en om iets grafisch te ontwikkelen heb ik geen Duitse taal nodig (al zou ik het in de toekomst wel fijn vinden om ook tekst erbij te doen!) en om logo’s of websites te maken hoef ik niet in Nederland te wonen!

Op Marlieke.com komen mijn twee hobby’s van vroeger samen in mijn bedrijf van nu!

En waarom werk ik nou het liefste voor mezelf?

Eerlijk gezegd zou ik ook best een baan bij een bedrijf willen hebben, maar op dit moment is een eigen bedrijf de beste oplossing. Ik heb de tijd voor de kinderen en kan in MIJN TIJD mijn ei kwijt voor anderen. Ik kan zo trots op mezelf zijn als ik mijn ontwerpen in gebruik zie en ik vind het fantastisch om te zien als foto’s die ik heb gemaakt, groot in een huis hangen of op websites gebruikt worden. Mijn doel is Marlieke.com te zien groeien en ik kan zeggen: ik ben op de goede weg!

Show Full Content
Previous De driftbuien zijn verleden tijd, was het echt zo makkelijk?
Next Spokenjagers, nu uit op DVD!

1 thought on “#Mijnmissiemaandag

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close