Die kerstkaarten die weten wat! Wij gaan uiteindelijk voor een traditionele kaart met foto’s van de meiden. Waarom? Omdat ik toevallig een fantastische foto maakte van de meiden. Een foto die de dames weerspiegelt zoals ze zijn op dit moment. Lachend, ondeugend, tevreden, lief, zichzelf, warm en nog zoveel meer… Die foto zie je wanneer ik de kaarten heb verstuurd of kijk stiekem op mijn persoonlijke facebookpagina! Toen ik de foto zag wist ik meteen dat daar de kerstkaart was. Uiteindelijk sturen wij dit jaar daarom geen houten kerstballen op met een persoonlijke kerstwens, maar gewoon een traditionele kerstfoto met ons mooiste bezit.

De mislukte kerstfoto’s

Voorafgaand aan deze foto, deden we op een donderdagmiddag een kleine kerstfotoshoot in de slaapkamer van Eva. Je weet nooit waar je die foto’s voor nodig hebt. Eva’s slaapkamer is niet de beste plek, maar was wel de plek waar Eva foto’s wilde maken. Goed, waar de meiden het leukste zijn, daar maken we dan wel de foto’s. Ik moet zeggen, ze werkten goed mee. De fotograaf was alleen niet op haar best, het licht liet danig te wensen over en de stuiterende dames waren overal behalve op een plek. Ach ja, misfocussen is ook een vak. Lach je mee met deze kerstfoto’s, die het dus niet werden?

IMG_9260-2 IMG_9273-2 IMG_9274-2 IMG_9287-2 IMG_9289-2 IMG_9299-2 IMG_9320-2 IMG_9324-2 IMG_9332-2 IMG_9342-2 IMG_9346-2

 

Ik deed zelfs nog een poging om er een kaart van te maken… Nee, deze kwam niet door mijn eigen strenge keuring!

NEE! Dit is het niet geworden...
NEE! Dit is het niet geworden…

Zijn jullie inmiddels al uitgelachen? Ben benieuwd wat jullie doen met de kerstkaarten dit jaar!

Show Full Content
Previous Wie is het?
Next Liever dan lief in Lief!

11 thoughts on “De kerstfoto’s die het niet werden…

  1. Wat een leuke fotos weer! En wat een leuke meiden. Wij sturen al een paar jaar geen kaarten meer, ik maak een kerstkaart voor op Facebook. Het geld dat ik daarmee uitspaar maken we over naar de kankerbestrijding. Voor een goed doel met een speciale betekenis. Ik wens jullie hele fijne feestdagen en een gewelsig 2016!!

    1. Hoi Mirjam. Vraag me dan altijd af wat je dan overmaakt. Mijn kerstkaarten waren namelijk maar 7 euro om te laten maken. Zoveel kost dat eigenlijk niet. Verder natuurlijk top dat je het overmaakt! Hopelijk doen meer dat, dan dat ze het alleen maar zeggen…

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close