Waar ik vorige week nog redelijk vol energie zat, is dat deze week ver te zoeken. Nachten van slechts 3 tot 4 uur slaap waren deze week meer regel dan uitzondering, die enkele nacht dat ik bijna de zes uur slaap aantikte was reden voor een feestje. Een kort feestje dan, want ook dan kon ik 3 uur na het opstaan alleen maar aan m’n bed denken. Slecht slapen en amper functioneren zorgde gelukkig niet voor een saaie week, integendeel! Lees maar mee:

Zaterdag was mijn moeder jarig en daar waren we natuurlijk bij. Mijn neefjes en nichtje hadden Liza nog niet kunnen bewonderen en daar zaten ze dan bijna omstebeurt mee in hun handen. Zo leuk en lief!zaterdag

Zondag was het heerlijk weer en hadden we geen plannen. Uiteindelijk zat Eva de hele dag bij de buren en mocht ze daar ook eten en hadden wij een hele middag voor onszelf. Wat fijn! De dames in dit huis waren vandaag wel lekker op elkaar afgestemd qua sokken en schoenen. 
zondag

Op maandag kregen we al vroeg bezoek van het consultatiebureau. Ik weet nog goed dat ze bij Eva langskwam en ze toen echt terecht kwam in het huishouden van Jan Steen. Dit keer viel dat mee;  het huis had in ieder geval de stofzuiger die ochtend nog gezien en de kinderen waren aangekleed, hadden gegeten en waren tevreden. Het was fijn om even te overleggen over Liza. Die middag ging ik haar nog wegen en de dame woog een mooie 3355 gram. Dat was even lekker, bijna  400 gram meer dan op het einde van mijn kraamweek en dat in een week. Het is het 7 keer per dag een uur voeden meer dan waard.
maandag

Dinsdag kwam mijn moeder langs, heel gezellig. We aten lekker pastasalade met een glas rosé erbij. Het zijn de kleine dingen die zo fijn zijn. Gewoon weer een wijntje drinken ’s avonds. Stiekem heb ik dat ontzettend gemist! En die avond kregen we nog kraamvisite, konden we bijkletsen met Martiene en Marja.
dinsdag

Gelukkig was het op woensdagmiddag nog niet voorbij met het mooie weer en kon ik met Eva lekker naar de speeltuin. Nadat ze op de schommel met Sylke had bijgekletst, werd het steeds drukker. Onwijs gezellig en wat hebben de kids lekker gespeeld.

woensdag
Een tijdje geleden vroeg Marry Fermont op haar Facebookpagina naar zwangeren die rond 25 maart uitgerekend waren voor een newbornshoot. KellyBrown van Little Pieces Photography uit Australie, een fantastische fotograaf en volgens Marry de beste op het gebied van Newborn fotografie, gaf op 2 en 3 april een workshop en zocht daarvoor hele jonge baby’s. Wat een kans, ik had me dan ook gelijk opgegeven. Helaas kwam Liza al op 16 maart tevoorschijn en zou ze dus ruim 2,5 week zijn tijdens de shoot. Marry gaf aan dat ze me op de reservelijst zou zetten, maar dat het waarschijnlijk niet zou lukken. Totdat ik zaterdag een berichtje kreeg of het me nog zou lukken om naar Noordwijk te komen. Ja natuurlijk! Dat deden we dus afgelopen donderdag. We moesten vroeg uit de veren en aangezien Liza slechts 3 uur had geslapen (en ik dus ook) was ik blij dat ik Thomas had meegevraagd. Wat een toffe dag zo met de meiden en mijn broertje. Natuurlijk gingen we ook nog even naar eht strand waar we lekker in het zonnetje van een heerlijke lunch genoten. Binnenkort een blog over de fotoshoot, maar op de site van Thomas zie je al een kijkje achter de schermen.
donderdag

En op vrijdag deed ik niks. Liza had een huildag en ik deed het liefste met haar mee. Daarom alleen een heerlijke foto van een slapend meisje!
vrijdag

Voor al mijn lieve volgers; ik hoop echt snel weer dagelijks een blog te kunnen posten. Maar het lukt me niet. Mijn dames kosten zoveel meer tijd dan ik had gedacht en ik was eerlijk gezegd ook vergeten dat je ook ’s avonds niet veel kan met een jengelende baby op schoot. Bloggen via mobiel of tablet is niet aan mij besteed of iemand moet een fantastische app hebben waarbij WordPress wel werkt? De wordpress app zelf geeft steeds een foutmelding. Maar ik heb wel goed nieuws. Er komen echt een hoop toffe blogs met reviews, persberichten en allerlei andere zaken waar mijn en hopelijk ook jouw hart sneller van gaat kloppen aan. Echt waar! Ik weet alleen niet wanneer…

En wil jij nou zo af en toe ook aan de buitenwereld vertellen waar jij echt blij van wordt? Laat het me dan weten, Love that staat open voor gastbloggers!

Show Full Content
Previous Liza’s outfit of the day: Zeeman!
Next Facetune – fantastische app om je foto’s mooier te maken

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close