Was jouw kamer altijd een bende? Liet jij altijd alles slingeren. Trok jij kleren uit de kast en legde ze nooit meer terug? Lagen de snoeppapiertjes onder je bed? Of maakte jij gewoon uit gemak de wc niet schoon en liet je de haren in het putje van de douche ook maar liggen?

Wie maakte dat schoon, al dan niet gepaard met een hoop zeurwerk? Juist je moeder!

Daarom vond Helpling dat de moeders dit jaar weleens in het zonnetje gezet mogen worden. Want onze moeders, ja die kunnen poetsen! Bedank haar daarom nu door een schoon huis terug te geven!


Moederdag Helpling

Over Helpling

Helpling biedt via het online platform de mogelijkheid om eenvoudig een lokale, ervaren en verzekerde schoonmaakhulp te boeken. Via het Helpling platform zijn er wereldwijd al meer dan 50.000 huishoudens schoongemaakt. Het huishouden kan erg zwaar werk zijn, geef het daarom uit handen! Boek online een ervaren schoonmaker die alle kamers van jouw moeders woning laat glimmen, inclusief de keuken, badkamer, slaapkamer en woonkamer.

Kortingscode

Wil jij je moeder een geheel schoongemaakt huis cadeau geven? Wat natuurlijk echt een heerlijk cadeau is voor moeders die gewoon liever ook niet poetsen. Gebruik dan de Moederdagkorting van Helpling en ontvang een uur gratis schoonmaak!

Een uur gratis schoonmaak met de code: MOMRULES2015

Show Full Content
Previous De oorlog bij je thuis
Next Een teek en wat nu?

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close