Ach natuurlijk zijn die tekeningen en knutsels superlieve cadeaus voor Moederdag, maar geef mij maar elke dag een uurtje tijd voor mezelf. Een aflevering van deze chicklit-series past precies in dat tijdframe. Me-time met Netflix.

Netflix Moederdag favorieten

Drop-Dead-Diva1Drop dead diva was één van de eerste series die ik keek. Direct na de pilotaflevering was ik verkocht. Leef mee met de hilarische situaties waarin de hoofdpersoon zich bevindt. Met vijf seizoenen voor de boeg gegarandeerd uren kijkplezier.

"RITA" SF filmRita werd me aangeraden door anderen en is echt leuk! Rita is een lerares aan een privéschool. Leerlingen vinden haar open & eerlijk houding prettig, ouders wat minder. Herkenbare verhalen, goede acteurs. Een aangename serie.

Unbreakable Kimmy SchmidtVrij nieuw is Unbreakable Kimmy Schmidt. Vandaar dat alleen het eerste seizoen nog beschikbaar is op Netflix. Het gaat over Kimmy, een vrouw die een ander leven begint als nanny voor een dame in New York nadat ze is gered uit een sekte. Ze is zó naïef en dat levert grappige momenten op.

Nashville-Season-1_EN_US_1920x1080Een muzikale break krijg je met Nashville, een serie waarbij jaloezie een grote rol speelt. Maar muziek voert de boventoon: countrymuziek.

New-Girl_EN_US_StoryArt_70196145Wil je liever droge humor? Kijk New Girl. Lekker flauw. Ik kwam niet meer bij.

storyart_GossipGirl_USMet Gossip girl kun je je verheugen op maar liefst 121 afleveringen! Niet nadenken, kijken en genieten van geroddel en mooie mensen.

Modern-Family_EN_FR_StoryArt_4ARG00Familieperikelen to the max in Modern family. Zo herkenbaar! Ik moest al lachen bij de allereerste scene. Alsof het gefilmd werd bij ons thuis.

boxshot_lifeunexpectedLife Unexpected is wat minder luchtig, maar wel erg goed. Ik had medelijden met de Lux, een tiener dat jaren doorbracht in pleeggezinnen. Uiteindelijk krijgt ze haar ouders en de gedeelde voogdij cadeau. Zakdoeken bij de hand!

 

Wij wensen je een hele fijne moederdag met veel me-time. Misschien lukt het niet vandaag, maar morgen is toch ook oké? Wat zijn jullie plannen vandaag?

Show Full Content

About Author View Posts

Sanne

Sanne (37 jaar) woont in een klein Brabants dorpje en is moeder van zoons Juul ('10), Sil ('04) en om het weekend ook van Lars ('02). Naast haar werk als Content Marketeer bij de Efteling gaat ze er graag op uit. Lekker een weekendje weg bijvoorbeeld of op vakantie met het gezin of gewoon samen naar het bos. 's Avonds staat ze vaak tot laat in de keuken; gezond koken is haar grote hobby.

Previous Geef je moeder een (h)eerlijk moederdagcadeau
Next Durftestempelen maakt stempelen verslavend!

2 thoughts on “Moederdag? Geef moeders tijd voor zichzelf!

  1. Vorig jaar vroeg mijn man of ik met Moederdag iets met de kinderen wilde doen of juist iets met iemand anders. Oh… Uhh… Nou, doe dat laatste eigenlijk maar!! Met m’n zusje high-tea gedaan, heerlijk even! Vond het een heel goed idee, dat je als moeder juist even op een andere manier verwend wordt. Helaas gaat manlief vandaag naar een voetbalwedstrijd en zit het er voor vandaag niet in. Maar ik mag niet klagen hoor, krijg altijd ruimte voor me-time! Jij ook een fijne Moederdag!!

  2. Ja tijd voor mezelf! Die ga ik ook voor m’n verjaardag vragen 😉
    Dropdeaddiva is leuk inderdaad, net zoals modern family, De rest ken ik niet.
    Rita klinkt leuk. Ik zal die serie eens opzoeken.

    Fijn he, netflix.

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close