De winkels liggen alweer vol met chocoladeboeketjes, rozen, badschuim en andere geschenkverpakkingen speciaal voor de liefste moeders. En die liefste moeder, ja die heb ik natuurlijk 🙂

Ik ben me dan nog aan het beraden wat ik voor mijn moeder voor moederdag moet kopen, maken of halen. Ik vind het maar lastig. Het is zo persoonlijk. Niet alleen voor mij, maar wat mijn moeder leuk vindt is natuurlijk echt heel persoonlijk. Mij maak je blij met een rondje struinen door de Hema en misschien dat ik dat nog wel ga doen op moederdag, omdat we toevallig in Nederland zijn. Maar mijn moeder, die vind bij elkaar passende kopjes veel leuker dan allemaal verschillende zoals ik. Een bloemetje is leuk hoor, maar speciaal vind ik dat niet. Ik vind dat er hoe dan ook een beetje over een moederdagcadeau nagedacht moet worden. Het cadeautje zelf kan dan best saai zijn, je kunt het in ieder geval verpakken met een mooie tekening of zelfgeknutseld doosje.

Een cadeaukaart als moederdagcadeau

Oke, eerlijk is eerlijk. Een tegoedbon is natuurlijk een makkelijke weg om je moeder te verwennen. Maar, soms kan je toch niet anders? Als je niet weet welk luchtje bij je moeder past (en weer, mijn moeder heeft een andere smaak dan ik), dan is een cadeaukaart van ICI Paris XL toch een hele mooie oplossing? Je moeder kan lekker luchtjes gaan proberen en is tevreden en jij hebt een leuk cadeau gegeven. Is je moeder niet thuis met moederdag en wil je haar toch een bloemetje geven? Dan kies je voor een cadeaukaart van Fleurop. Dan kan je moeder zelf een mooi bloemetje uitzoeken als ze weer thuis is. Vind ze vast ook wel heel fijn! Deze cadeaubonnen koop je heel makkelijk online en offline bij Primera. Het enige dat jij nog hoeft te doen is te vertellen of te laten zien waarom jouw moeder de liefste is en waarom juist zij deze cadeaukaart verdiend! Fijne moederdag 🙂

Moederdagbeeld via shutterstock

Show Full Content
Previous Bioscooptip | Bibi & Tina: Jongens tegen de Meiden
Next Rondje wandelen rond de Wichersee

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d