In ons vorige huis hadden we vrij weinig foto’s van ons gezin hangen. Gewoon omdat het huis zo klein was, nog meer drukte paste echt niet. Nu we een groter huis hebben, hebben we ook alle ruimte voor foto’s! Zo hebben we in de gang een hele grote plaat van de meiden hangen en hangt er in de woonkamer een foto van de meiden met Mello. Alleen een familiefoto ontbrak nog!

Familiefoto op hout

Van Albelli mocht ik een foto op hout laten maken. Dat liet ik me niet twee keer zeggen en ik bestelde de net gemaakte foto van ons gezin. Want die foto waar we, inclusief Jones, allemaal op staan en met de herinneringen van die dag, is natuurlijk super om ergens in huis op te hangen.

Het voordeel van Albelli is dat je je producten, zelfs als je in het buitenland woont (binnen Europa), snel binnen hebt. Binnen een week werd de foto geleverd en kon ik op zoek gaan naar een plek om hem op te hangen.

De planken waarom de foto is gedrukt zijn van duurzaam vurenhout en hebben een whitewash eroverheen. De kleuren komen daardoor heel natuurlijk over, terwijl je nog wel de planken ziet. Tijdens het bestelproces kun je kiezen of je de planken verticaal wilt hebben of horizontaal. Wij kozen voor horizontaal, zoals je kunt zien.

Je kunt de foto op hout ook buiten onder een afdakje hangen, want het is UV bestendig. Je zou dus ook een familiefoto kunnen maken en er een tekst aan toevoegen, zodat je je eigen unieke naambordje hebt!

 

Ik ben er eerlijk gezegd nog niet uit, waar ik deze foto ga ophangen. Hout op hout is niet zo mooi, een beetje te druk. Maar, ons hele huis bestaat zowat uit hout…. Ik moet nog even op zoek naar een mooi plekje!

foto op hout via albelli.nl

Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Schoenen bestellen bij Footway
Next Buurman en Buurman – Hebben een nieuw huis

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: