Afgelopen week kreeg ik een superleuk pakketje binnen. Het ontzettend ingenieuze doosje stond vol met Japanse tekens en wat fluoriserends scheen ons tegemoet. San Kaku Mado. Raammozaïek waar je eindeloos mee kunt combineren. Op het doosje staan wat voorbeelden. IMG_4802 IMG_4806

Eindeloos speelplezier

In het pakketje zaten wel een hele hoop fluoriserend rood-roze driehoekjes. 36 stuks, dus dat is meer dan genoeg! Daarbij kreeg ik nog wat losse andere kleuren. We hadden dus zat driehoekjes om eindeloos te combineren. Zoals gezegd staan op het doosje voorbeelden, maar de eigen fantasie van zowel mij als Eva ging er al snel mee aan de haal. Ik plakte ze voor de foto netjes in wat vormpjes. Eva niet. Eva plakte ze over en in elkaar en had de grootste lol met verzinnen en uiteindelijk verzon ze kerstbomen. Hele lange kerstbomen werden er geplakt. Dat wordt nog wat met kerst!
IMG_4844

Beetje zoals vroeger

Had jij vroeger ook die raamplakkers in de auto? Ik ook en de kinderen nog steeds, maar deze raamplakkers zijn altijd zo dun. Ze nodigen niet uit om te spelen en dat doet dit wel! De kleur, maar vooral de stevigheid is heel fijn.
IMG_4821

Ook bestellen?

Deze week ging de Crowdfundingcampagne voor San Kaku Mado van Studio Samira Boon van start. Het product ligt dus nog niet in de winkels, maar zoals het ernaar uitziet, duurt dat niet lang meer! Het project is al gefinancierd, maar dat betekent niet dat jij niet mee kunt helpen. Voor 10 euro (of meer) betaal je mee aan de financiering en ontvang jij later ook zo’n mooi doosje met 36 stukjes mozaïek erin!

Extra bericht van Studio Samira Boon: Vanaf nu zal na elke €500,- een pakket t.w.v. €75,- worden geschonken aan een instelling/ziekenhuis, dus bijvoorbeeld het Ronald McDonald huis. Mensen kunnen hier zelf over meedenken door te reageren onder het bericht op kickstarter:https://www.kickstarter.com/projects/1256229647/san-kaku-mado/updates 

Echt speelplezier gegarandeerd, want de driehoekjes zijn inmiddels naar de speelkamer verhuisd en drie keer raden waar Eva steeds is?! Inderdaad. Natuurlijk zijn deze stukjes ook leuk voor in de auto, dan zijn ze wel zoet tijdens de vakantierit. Echt!

Bekijk hier de website van Studio Samira Boon, de Nederlandse ontwerper van de San Kaku Mado.
IMG_4821

IMG_4826

IMG_4837

Ben jij net zo enthousiast als ik? Niet vergeten dan: Raammozaïek – San Kaku Mado. Gewoon uit Nederland 😉

Show Full Content
Previous Een kinderboek speciaal voor mijn dochters
Next Ons Zwitserleven: twee weken!

1 thought on “Mozaïek op je raam

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close