Vorig jaar zomer vroeg Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal Greenparks, via twitter (te volgen via @bashoogland) om een foto op te sturen van de nieuwste Landalbrochure. Ik kreeg dit blad op een mooie zomerdag binnen en maakte er een foto van. Landalbrochure op de tuintafel, mijn fruit ernaast, het zonnetje op mijn bol en Eva sliep. Rust. Dat schreef ik er dan ook bij en tot mijn grote verbazing won ik zomaar een weekendje weg naar Landal Sluftervallei. Een hele tijd kwam het er niet van om te boeken en toen we eindelijk tijd hadden, waren alle huisjes bezet. Logisch, het was toen hoog zomer!

landalbrochure

We spraken uiteindelijk af voor afgelopen week en besloten er gelijk een midweek aan vast te plakken. Qua werk kwam het ineens goed uit en zodoende genoten we een week lang van onze laatste vakantie met zijn drieën. De hond ging mee en we hadden een heerlijke rustige week. Het huisje was prima. Er was voldoende ruimte  voor de hond en voor ons drieën, de open haard maakte het natuurlijk helemaal af. Het park verder was helemaal in de Sinterklaassferen en er was, zelfs voor deze periode, veel te doen voor groot en klein.

Op zaterdag kwam Sinterklaas aan op het park. Op de fiets, vergezeld van een zooi pieten. Eva vond de pieten doodeng, maar durfde toch een dansje voor ze te maken. Zondag genoten we van een heerlijk pietenontbijt en op woensdag luisterde Eva aandachtig naar een verhaaltje voorgelezen door de mascotte van Landal: Bollo. Het is knap om te zien hoe ze bij Landal de kinderen binnen één seconde fan maken van die grote beer. Kortom, hadden een heerlijke week op Landal Sluftervallei!

landal sluftervallei Texel

Show Full Content
Previous Adventskalenders of aftelkalenders
Next Rock that wall

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close