Giel Beelen heeft weer wat bedacht hoor (al een tijdje geleden trouwens). Naast moederdag, vaderdag en opa-en-oma dag, is er een heuse Nationale Broer en Zus dag. Het idee achter deze dag is dat je aan hem of haar denkt en gewoon een berichtje stuurt. Nou maakt onze familie groepsapp overuren, dus dat is bij ons (gelukkig) niet aan de orde. Ik vind deze dag geen dag om te kwijlen hoe lief je je zus of broertje vindt, maar om te vertellen dat je gewoonweg een broer of zus of misschien wel allebei hebt.

Nationale Broer en Zus dag

Ik ben gezegend met een lieve broer en fantastische zussen en daarom een ode aan hen op LoveThat.nl. Ik vraag me af of ze er zo blij mee zijn, maar ik noem geen namen en dus zijn deze foto’s via Google niet te traceren 🙂 Helaas heb ik hier maar twee fotoalbums liggen van vroeger, de rest zit nog in een doos ergens verstopt. Kan ik volgend jaar de volgende lading online zetten! Haha!

Wat heb jij vandaag gedaan aan deze bijzondere (!!) dag?

Show Full Content
Previous Mijn Zwitserleven, mijn genietmomentjes
Next Huidverzorging voor kinderen en tieners

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close