Eerlijk gezegd ben ik niet zo’n sieradenmens. Al lijkt het soms op Lovethat en om mijn armen en nek wel een ander verhaal. Ik krijg regelmatig sieraden om te reviewen en zelf koop ik ook graag herinneringssieraden. Zo kochten we laatst met vriendinnen allemaal een zilveren armband en draag ik dagelijks nog mijn Lovethat armbandje van hippearmbandjes. en ik draag standaard mijn ultrahippe horloge en stappenteller van Misfit. Vandaag kwam er weer een nieuw sieraad bij: een armbandje. Een heel schattig armbandje van Miss Fratelli!

Twee meisjes <3

Miss Fratelli

Zoals je ziet heb ik weer eens gekozen voor een armbandje met betekenis. Geen namen, maar gewoon heel netjes en lieflijk, een armbandje met twee meisjes erop. Je kunt voor iedere gezinssamenstelling een armbandje samenstellen. Hartstikke leuk om te krijgen, maar ook om voor jezelf te kopen. Het armbandje is verder licht en is prima om de hele dag om te hebben, ook als je achter je bureau zit! Ik ben er blij mee. Overigens kost dit armbandje slechts 5,99!

bij Miss fratelli zit je ook goed voor andere voordelige sieraden. Leuke oorbellen, armbanden met spreuken of bedels, kettinkjes in vele soorten en maten. En de verzendkosten? Die zijn heel voordelig. Slechts 1,50! Zo kan je nog eens een cadeautje (voor jezelf) kopen!

missfratelli
Een klein deel van de collectie van Miss Fratelli
Show Full Content
Previous Voel jij je soms geen goede moeder? Lees dan dit even!
Next Wat een verwennerij, we hebben een zwembad!

1 thought on “Nieuw schattig armbandje van Miss Fratelli

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: