Onlangs mocht vriendin Rianne samen met Jose en de twee kinderen voor Lovethat naar de nieuwe musical van Van Hoorne Entertainment. Natuurlijk was ik liever zelf gegaan, maar het is ook wel heel leuk om vriendinnen blij te maken met een leuke middag! En dat hadden ze. Om in de precieze woorden van Rianne te spreken;

“Het was tof, een heel leuk en eigentijds verhaal!”

Iedereen kent het verhaal van Hans en Grietje die door hun vader, bij gebrek aan geld, worden achtergelaten in het bos, in de hoop dat iemand ze vindt. Na dagen lopen komen de kinderen de grappige, groene tovenaar Titus tegen, die ze meeneemt naar een bijzonder huisje. Alles is van snoep, koek en lekkernijen! Het lijkt erop dat Hans & Grietje nooit meer honger hoeven te lijden. Maar wat zij niet weten is dat Titus’ gemene vrouw Fien iets heel anders van plan is. Is de gastvrijheid van het tovenaarsduo oprecht, of begint voor Hans & Grietje het avontuur nu pas echt?

Doe mee aan de Sprookjes Verkleedwedstrijd!

Extra leuk voor kinderen is dat ze verkleed mogen komen en dan ook nog eens aan een wedstrijd mee mogen doen. Ze maken dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Uiteraard zoals je van Van Hoorne Entertainment gewend bent, kan je na afloop van de voorstelling op de foto met alle acteurs en is er nog een Sprookjesafterparty!

Bekijk op de website waar jij de musical van Hans en Grietje kunt bekijken!

Show Full Content
Previous Slot Werdenberg in Werdenberg, gemeente Grabs
Next De zoektocht naar de ideale planner bracht me naar de Purpuz planner

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: