Terwijl mijn inspiratie voor Lovethat weer eens op is, krijg ik toch regelmatig nog leuke samenwerkingsverzoeken. Niet ieder verzoek neem ik aan. Ik kan natuurlijk niet alleen maar reclame maken op Lovethat, vooral niet wanneer ik amper persoonlijke content plaats. Het mailtje van Gaston Luga kwam op een goed moment. Het toeval wil namelijk dat ik net op dat moment mij aan het ergeren was aan de kinderachtige rugzakken die we hebben en ik een rugzak wil meenemen als ik met de hond een lekkere wandeling maak. Een blik op de website van Gaston Luga en ik was overtuigd. Ik wilde heel graag samenwerken!

De collectie van Gason Luga is divers en passend te noemen. Of je nou houdt van wat chiquere tassen of gewoon gaat voor duurzaam en praktisch. Als je kiest voor een rugzak en niet een kinderachtige rugzak wilt of net even wat anders wilt dan de Fjällräven rugzak waar een ander mee loopt, dan ben je bij Gaston Luga aan het goede adres!

Het ontstaan van Gaston Luga

De minimalistische rugzak van Gaston Luga heeft zijn ontstaan te danken aan een ontmoeting tussen grondlegger Carl Sundqvist en de Fransman Gaston. Deze interessante Fransman vertelde dat de rugtas zijn ideale metgezel is, maar dat hij goed had moeten zoeken naar een goede rugzak en deze uiteindelijk nog heeft aangepast zodat hij meer persoonlijk, functioneel en uniek werd. Een paar maanden later begon Carl Sundqvist een eigen rugzakkenmerk met een klassieke, elegante stijl en praktische details, zoals Gaston hem dat had verteld. Gaston was weg van deze rugzak die gecreëerd werd met in het hoofd het Zweedse minimalisme, elegantie en duurzaamheid.

De verschillende rugtassen van Gaston Luga.
Links: Clässy | midden: Clässic | Rechts: Präper

Kenmerken van de rugzak Clässic

Binnen twee dagen na mijn bestelling van de rugzak had ik hem al in huis. Dat is voor Zwitserse begrippen echt heel snel (Zalando doet er langer over) en dan te bedenken dat de tas uit Zweden werd geleverd. Ik was erg happy dat ik hem zo snel binnen had. De tas kwam in een nette ‘overtas’ zodat de kans op beschadigingen echt minimaal is.

De tas is groot (mijn laptop past er met gemak in), maar niet te groot. Hij is van een dik soort canvas gemaakt en de leren sluitingen zij van PU leer (kunstleer). Om de rugzak te openen hoef je niet de leren sluitingen open te maken, maar hij sluit gewoon af met een goede magneet. Aan de voorkant zit een extra vak, groot genoeg voor je telefoon en mobiel. Tegen je rug aan zit een vakje (niet afgesloten) voor je paspoort en andere dingen die je snel bij de hand moet kunnen hebben. Onderop zitten nog vier metalen ‘pootjes’.

Gaston Luga Review
Gaston Luga Review

Ik koos voor de rugzak grijs met bruin, maar er zijn nog veel meer kleuren. Zoals stijlvol zwart (ook met zwarte banden) en stoer roze (maar dan loopt manlief nooit meer met mijn rugzak ;)). Ook voor jou zit er vast een kleur tussen!

Gaston Luga Clässic

De rugzak kost 129 euro. Een behoorlijke bedrag, maar ik denk wel dat je met deze rugzak heel lang kan doen. Hij is zo stevig en robuust, daarbij tijdloos en stijlvol.

Gaston Luga tote bag
Gaston Luga tote bag

Wanneer je een bestelling doet bij Gaston Luga en de code LOVETHAT invult, dan krijg je nog eens 15% korting (in dit geval bijna 20 euro!). Wanneer je voor 2 juni 2019 bestelt, krijg je er ook nog eens een stoere tote bag bij cadeau.

Pinterest afbeelding Gaston Luga
Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Mijn immuunsysteem is van slag!
Next Zij is bijna 5

1 thought on “Nieuwe rugzak van Gaston Luga

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: