Soms komen mailtjes precies op het juiste moment. Het moment dat de herfst in aantocht is en de slippers langzaam maar zeker toch gaan plaats maken voor wat warmere schoenen. Ook al is het echt nog wel lekker weer, de avonden zijn koud en ‘s ochtends is het gras nog lang nat. De slippers worden dus ingeruild voor dichte schoenen. Maar dan moet je die wel hebben. De afgelopen tijd liep ik op (hele toffe) instappers en op mijn sportschoenen. Helaas zijn die instappers wel heel gevoelig en loop ik vaak met stinkvoeten rond en zijn mijn sportschoenen nou net niet leuk genoeg om graag op te lopen. Gelukkig was daar een leuke mail van Sneaker Outlet.

Sneaker Outlet

Op Sneaker Outlet zag ik bíjna door de bomen het bos niet meer. Wat een groot aanbod van sneakers in alle vormen, kleuren, merken en maten en zoals een outlet betaamd: voor hele leuke prijzen! Omdat ik een tegoed kreeg was het nog lastig. Kies ik dit keer voor mezelf, of juist voor die toffe roze Adidasjes voor de kinderen? Het liefste had ik ons alledrie in nieuwe schoenen gestoken, maar ergens moet je de grens trekken. Ik koos voor mezelf. Omdat ik toch echt sneakers nodig had voor nu. Echt. (En voor wie het zich afvraagt: Floris had een stem en heeft mogen kijken of er wat voor hem bij zat, maar hij is niet zo van de sneakers)

Adidas en Vans

Ik heb niet zo extreem veel schoenen als andere vrouwen en eigenlijk helemaal geen sneakers meer in mijn kast. Gewoon omdat ik nooit bij de sneakers kijk als ik nieuwe schoenen nodig heb. Als je dan de keuze hebt uit een grote kast met sneakers, zoals op Sneakeroutlet.nl, dan is de verleiding wel erg groot. Gelukkig bleef ik steeds terugkomen bij dezelfde koraalrode Adidas Stan Smith sneakers en was de keuze voor mij snel gemaakt. Daarna zag ik spierwitte Vans en die deed ik ook nog maar in mijn winkelwagentje erbij. Wederom een hele bestelling alleen voor mij. Ik ga het nog eens leren 😉

Hoe vind je mijn nieuwe aanwinsten?

adidas-stan-smith-sneaker-outlet vans-sneaker-outlet

 

Show Full Content
Previous Welk speelgoed moet ik kopen?
Next Aescher – het beroemde bergpension in Appenzellerland

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: