Weet je niet meer wat je moet kijken op Netflix? Dan heb ik drie hele leuke tips voor je: The Good Witch, Riverdale & Greenleaf.

Ben je trouwens al gewend aan het feit dat je ook op Netflix moet wachten op nieuwe afleveringen? Ik nog niet hoor. Maar helaas is net als met Shooter en Designated survivor, ook Riverdale een serie waarbij je iedere week een nieuwe aflevering krijgt. Of deze serie het het wachten waard is? Voor mij wel!

Good Witch

series Netflix Good witchDeze perfecte serie speelt zich af in de perfecte plaats in Amerika. Cassandra “Cassie” Nightingale is de perfecte vrouw. Ze is eigenaar van een winkel genaamd Bell, Book & Candle en runt ook de Bed & Breakfast Grey House. Cassie is weduwe met bepaalde gaves, ze is geen heks, maar weet wel wat een ander kan gebruiken.
In het eerste seizoen leert ze Sam kennen, haar nieuwe buurman. Hij is de nieuwe dokter in Middleton en langzaam groeit er een diepe vriendschap en ontwikkelen ze romantische gevoelens voor elkaar.
Er zijn twee seizoenen van Good Witch beschikbaar! Iedere aflevering staat op zichzelf met de vriendschappen tussen de verschillende personages als leidraad. Good Witch is gewoon een lekkere wegkijker, heerlijk feel good en je mist niks als je ondertussen in slaap bent gevallen, wat mij nog weleens gebeurt!

Riverdale

series Netflix RiverdaleSoms krijg je de kriebels van het begin van een serie en kijk je niet verder. Had Riverdale niet van die lovende kritieken gekregen, dan was ik misschien wel afgehaakt. In plaats van afgehaakt ben ik gaan Bingewatchen en was ik dus echt verwonderd dat Riverdale ook zo’n serie is waarbij wekelijks een nieuwe aflevering verschijnt. Wat stom! Na zes afleveringen waarbij ik helemaal in het verhaal zat, waren er geen afleveringen meer beschikbaar. Ahhh en Luke Perry is nou net zo leuk in deze rol… Riverdale is geen makkelijke wegkijker. Val je in slaap, dan moet je terugspoelen!

Greenleaf

series Netflix GreenleafHou je van gospelmuziek, ben je fan van Oprah? Dan is Greenleaf echt wat voor jou. Ik vind deze serie superleuk. Het gaat in deze serie om de familie Greenleaf, een familie met status omdat ze een hele grote kerkgemeenschap runnen. De familie is echter niet zonder zonden…
De serie begint met de verloren dochter Grace Greenleaf, die terugkeert naar haar familie wanneer haar zus zelfmoord heeft gepleegd. Oprah heeft overigens geen hoofdrol, maar ik vind het wel heel leuk om haar weer ergens tegen te komen. Greenleaf kijkt makkelijk weg, maar heeft helaas nog maar 1 seizoen. In Amerika wordt seizoen 2 vanaf volgende week uitgezonden op de TV zender van Oprah Winfrey, daar moeten wij dan nog even op wachten.

Welke serie heb jij voor mij als tip?

Show Full Content
Previous Stemmen vanuit het buitenland
Next Een piƱata voor Liza’s Jokiefeestje

2 thoughts on “Nieuwste series op Netflix | The Good Witch, Riverdale & Greenleaf

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d