Nijntje is een echt item bij ons in huis. Al wordt het langzaam wel minder. De tientallen boekjes zijn inmiddels tot in den treure voorgelezen, het boxkleed hebben we niet meer nodig, de filmpjes zijn niet meer favoriet en zelfs ons Nijntje canvas wordt niet meer gebruikt (al zou ik die nooit wegdoen!!).

Nijntje herinnert me aan vroeger en aan Nederland. Regelmatig komt Nijntje overigens ook terug in de gesprekken met de Zwitserse mama’s, die er dan natuurlijk geen hout van begrijpen. Maar goed, Liza is pas 3,5 en dus zitten we nog wel eventjes in het Nijntje gebeuren.

Nieuwe collectie Nijntje bij C&A

Nijntje ligt nu ruim een jaar in de winkels van C&A (en ja ook in Zwitserland zie je wat van Nijntje terug) en het was tijd voor een nieuwe collectie. Dit keer is het een monochrome collectie, zwart met wit dus. Perfect in de tijd waarbij kinderen heel veel zwart wit aan hebben. Persoonlijk heb ik er niks mee, want zwart is zo zwart. En toch heb ik altijd een zwart shirtje in de kast liggen omdat het soms ook wel erg stoer staat. Dus keek ik op de site van C&A of dat stoere shirtje van Nijntje ook in 110 verkrijgbaar was šŸ™‚ Helaas… Maar, je kunt wĆ©l zeggen dat met deze nieuwe collectie dat Nijntje ook monochroom rockt!

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geƫmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

weekoverzicht 26 april

26 april 2014
Close
%d bloggers liken dit: