Nijntje is een echt item bij ons in huis. Al wordt het langzaam wel minder. De tientallen boekjes zijn inmiddels tot in den treure voorgelezen, het boxkleed hebben we niet meer nodig, de filmpjes zijn niet meer favoriet en zelfs ons Nijntje canvas wordt niet meer gebruikt (al zou ik die nooit wegdoen!!).

Nijntje herinnert me aan vroeger en aan Nederland. Regelmatig komt Nijntje overigens ook terug in de gesprekken met de Zwitserse mama’s, die er dan natuurlijk geen hout van begrijpen. Maar goed, Liza is pas 3,5 en dus zitten we nog wel eventjes in het Nijntje gebeuren.

Nieuwe collectie Nijntje bij C&A

Nijntje ligt nu ruim een jaar in de winkels van C&A (en ja ook in Zwitserland zie je wat van Nijntje terug) en het was tijd voor een nieuwe collectie. Dit keer is het een monochrome collectie, zwart met wit dus. Perfect in de tijd waarbij kinderen heel veel zwart wit aan hebben. Persoonlijk heb ik er niks mee, want zwart is zo zwart. En toch heb ik altijd een zwart shirtje in de kast liggen omdat het soms ook wel erg stoer staat. Dus keek ik op de site van C&A of dat stoere shirtje van Nijntje ook in 110 verkrijgbaar was 🙂 Helaas… Maar, je kunt wél zeggen dat met deze nieuwe collectie dat Nijntje ook monochroom rockt!

Show Full Content
Previous Klassieke muziek in het theater!
Next Een dagje Lego World

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: