Over twee weken is het Moederdag, om precies te zijn 11 mei. De dag dat je de meest fantastische knutsels krijgt van je koter(s) en hopelijk een ontbijt op bed. Een cadeautje is altijd welkom en ook al moet je even een hint geven aan manlief, het is hem vast om het even of hij nou dat parfum moet geven of niet. Misschien neemt hij wel het heft in handen en gaat hij zelf op zoek naar een cadeautje voor je. Maar het allerleukste is natuurlijk als de kindjes zelf wat uitzoeken, speciaal voor jou. Er valt genoeg te delen over Moederdag, daarom zal Love that! de komende tijd in het teken van Moederdag staan.

Pinterest

Sinds vandaag staat ons nieuwe bord op Pinterest online: Moederdag. Hierop staan nu alvast ontzettend leuke knutselideeën voor gewoon en natuurlijk voor Moederdag. En alvast een tip: oma’s houden ook van zelfgemaakte knutsels. Dus als je je deze vakantie verveelt, knutsel dan alvast iets moois voor (o)ma.
moederdag

Volg ons op Pinterest!

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Natuurlijk, carnavalschmink!

31 januari 2016
Close
%d bloggers liken dit: