Je hebt mijn nieuwe gezicht al een paar keer voorbij zien komen. Ik heb een bril en ik vind het fantastisch! Aanleiding voor mijn nieuwe bril was de vraag van Brillaro.nl , een online brillenzaak, of ik een bril bij hen wilde bestellen.

Online een bril kopen

Goede vraag. Een vraag die mij aan het denken zette. Mijn ogen gingen namelijk zeker achteruit. Met het handletteren zwommen de letters soms echt voor mijn ogen en de ondertiteling op de tv zag ik niet meer. Kortom, het was de hoogste tijd om eens mijn ogen te controleren. Bij de opticien bleken mijn ogen inderdaad niet zo goed meer te zijn en met het recept op zak (het complete overzicht van de sterktes en afwijkingen van je ogen) struinde ik de website van Brillaro af.

Ik maakte een vreselijk charmante foto van mezelf achter de computer en plaatste daar op de website van Brillaro.nl de verschillende brillen op. Toen ik een goede bril had gevonden bestelde ik hem eenvoudig. Je kiest het soort glazen uit (hoe dunner, hoe duurder) en vult je sterktes in (het recept dat je bij de opticien of oogarts hebt gekregen). Daarna wordt voor jou je bril gemaakt en heb je hem in ongeveer een week in huis.

Helaas verzenden ze, zoals vrijwel iedere webshop, niet naar Zwitserland. Het is gewoon niet te betalen. Daarom moest ik wachten totdat ik met kerst bij mijn ouders was. De bril stond gelukkig exact zo zoals op de foto die ik had gemaakt van de website. De bril werd in een stevig hoesje geleverd met een poetsdoekje.

De bril stond exact als op de foto die ik had geupload op de site, daar was ik wel blij mee. Ik had overigens wel een vorm van een montuur gekozen waarvan ik wist dat het me zou staan. Dus dat is een tip aan jullie: ga eerst even wat brillen offline passen, zodat je weet wat een goede vorm voor je gezicht is.

Maar wat staat die bril leuk! Ik vind het paarse ook zelf onwijs leuk bij mijn gezicht staan, lekker licht en toch pittig.

Zou ik vaker een bril bij Brillaro.nl bestellen? Wanneer ze naar Zwitserland zouden versturen, ben ik overstag! De brillen zijn van een goede prijs, bijvoorbeeld de bril die ik hier op heb kost maar 29,95 (excl. glazen). Dan kan je nog eens een bril uitkiezen! Een bril voor een feestje, een bril voor de zomer, een bril voor de winter, een bril voor iedere gemoedstoestand. šŸ˜‰

 

Bedankt Thomas voor de foto!

Show Full Content
Previous ‘Als het je niet bevalt, ga dan weg.’
Next Shooter! Het is weer tijd om te binge-watchen op Netflix

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close