Vorig jaar kondigde ik vol trots en spanning aan dat ein-de-lijk ons huis in Pernis te koop stond. Ons huis dat we met zoveel liefde kochten, waar we zo fijn in hebben gewoond en dat we hals-over-kop verlieten omdat we een beter aanbod kregen. Ons huis staat helaas nog steeds te wachten op iemand die het vol liefde weer wilt opknappen en erin wilt leven. Dat verdient het huis wel, maar ook de buren vinden het vast een stuk gezelliger met weer iemand naast ze.

Ons huis in Pernis is een kleine twee-onder-een-kap

huis in pernis
Ik zei altijd dat het huis in Pernis een kleine twee-onder-een-kap was en stiekem was ik daar best trots op. Geen buren aan beide kanten, maar aan een kant. Dus ook maar 1 kant rekening houden met de buren. Altijd beter dan aan twee kanten rekening te moeten houden.

929_1080
De vloer in de woonkamer knapten we toen we er tien jaar geleden in kwamen wonen op. We deden er een fijne vloerverwarming in en er leistenen bovenop. De wanden kregen behang, maar dat behang is inmiddels wel aan vervanging toe. We zetten er ook dubbelglas in aan de voorkant.
935_1080-2
De trap heeft een houten bekleding gekregen met daarin iets van anti-slip. Nog steeds als ik naar de trap kijk, denk ik ja… zo had het hele huis uiteindelijk moeten zijn. Mooi en rustig. We kregen alleen de tijd hier niet voor.

Twee slaapkamers boven

936_1080
Het huis heeft boven twee slaapkamers, een kinderkamer (zie foto) en een grote ouderslaapkamer. De badkamer heeft een heerlijk bad. In de kinderkamer hebben we er veiligheidsramen in laten zetten met dubbel glas.

Zoveel mogelijkheden

Het huis heeft zoveel mogelijkheden voor een klein gezin. Wij woonden er prima met ons vieren en ik denk dat we als Zwitserland niet voorbij was gekomen, we er nog een hele tijd gewoond hadden. Het opknappen stond op de planning, maar is er niet van gekomen. Daarom voel ik me nog altijd bezwaard als ik mensen de foto’s laat zien. Deze zijn op een druilerige dag genomen en helaas zie je hierin eigenlijk niet de schoonheid en de mogelijkheden van dit huis uit de jaren dertig. Je kunt er zoveel van maken. Ik had er het liefste een grote serre aangebouwd met een nieuwe keuken. Ook boven kan je er nog een kamer aanbouwen. Mogelijkheden genoeg en dan houd je nog een enorme tuin over!

Afgelopen jaar hebben we 2 of 3 bezichtigingen gehad. Maar toch denk ik dat het huis niet juist uit de verf komt. Het liefste ga ik een week terug om met een heel stel het huis te schilderen, op te knappen, de tuin van zijn onkruid ontdoen en dan er nieuwe foto’s van laten maken. Foto’s waarbij de je de mogelijkheden van dit leuke huis in Pernis wél ziet. Want wonen in Pernis is echt leuk en wonen aan de Labrijnstraat nog veel leuker!

Bekijk ook deze blogs, waarin ik je nog meer vertel over het wonen in het huis en wonen in Pernis

https://lovethat.nl/ons-huis-staat-te-koop/

https://lovethat.nl/ons-huis-staat-te-koop-even-binnenkijken/

https://lovethat.nl/ons-huis-staat-te-koop-wonen-het-dorp-pernis/

En hier de link naar het huis op Funda

Show Full Content
Previous Stiekem gespuugd
Next Oeps vergeten! Drie Koningen in Zwitserland

3 thoughts on “Ons huis in Pernis staat een jaar te koop | inmiddels verkocht |

  1. Dat is vervelend als je met een huis blijft zitten terwijl je niet meer in NL woont. Gelukkig kon ik mijn huis vlak voor de emigratie verkopen. Jullie huis is echt schattig! De inrichting maakt ook vaak dat mensen willen kijken, maar aan de andere kant is dit wel het perfecte huis voor mensen die het helemaal naar eigen stijl willen maken, voor de klussers onder ons. Ik hoop dat jullie m snel kunnen verkopen!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: