Afgelopen jaar hebben we even mogen proefdraaien, maar vanaf volgende week gaat ons leven echt beginnen. Dat gevoel heb ik wel heel sterk. Ook al leven we hier al ruim 10 maanden, hebben we vrienden gemaakt, ons ritme gevonden, afspraken staan, maar toch… Zonder de dagelijkse beslommeringen is het voor mijn gevoel niet echt.

Morgen om 8:50 gaat het van start. Nee, eigenlijk al om 8:20 uur. Dan gaan we met de groep kindjes lopen. De berg op om ze af te leveren op de kleuterschool. Snik. Hoewel ik weet dat Eva er enorm aan toe is en er enorm van gaat genieten, vind ik het wel spannend. Ik hoop maar dat ze zich op school wel kan gedragen. Dat ze daar niet die extreme huilbuien heeft of ruzie gaat maken “Dan mag je niet op mijn feestje komen”. De komende tijd lopen er in ieder geval wat moeders mee heen de berg op en halen wat moeders de kinderen weer op. Het is wat šŸ™‚ Het is in ieder geval ook goed voor onze beenspieren! Ik ben heel benieuwd wanneer we de kinderen los kunnen laten en we ze alleen durven te laten lopen.

Morgen gaat ook de auto naar de keuring. Hopelijk hebben we dan ook deze wel eindelijk de Zwitserse kentekenplaten. Dan kunnen we alles van de emigratie afronden en ons echt concentreren op ons leven hier.

Dan is het voor het echie. Geen luilekkerland voor mij meer. Geen vakantie. Niet meer aanrommelen omdat ik geen zin heb om de dag te beginnen! We gaan het meemaken! Eigenlijk is het luilekkerland ook al voorbij. Gisteren had ik namelijk mijn eerste bruiloftshoot hier! Waaahhh!!! Ik vond het natuurlijk retespannend, maar het was zo ontzettend tof en de foto’s zijn zo gaaf geworden. Ja, ik ben wel klaar voor het echte leven šŸ™‚

Show Full Content
Previous Ons Zwitserleven: warm weekje
Next De perfecte dag eindigt in bad!

10 thoughts on “Ons leven gaat nu echt beginnen

  1. Superspannend. Allemaal! Ik zal aan jullie denken. Blijf vooral genieten, wat ontzettend leuk van die bruiloft. Hopelijk volgen er meer. Je maakt hele mooie foto,s. Maa r jekunt ook heel goed alles verwoorden op papier. Probeer dat te combineren, dan kan je je profileren en voor je het weet, heb je het hardstikke druk. Het is niet iedereen gegeven om alles goed op papier te zetten. Ik kijk altijd uit naar je berichten. Op die manier geniet ik ook mee met jullie Zwitserland avontuur. Geef de meisjes een dikke zoen, ook voor Lisa zal het anders worden, als Eva naar school is, maar je blijft in een lekker ritme. Sterkte!!

  2. Alle nieuwe dingen zijn spannend! Voor het eerst naar school! Ik weet het zelf ook nog heel goed…ā€¦ ik zat bij juffrouw Jansee….
    Aan dat schoolritme zal jij ook even moeten wennen. Maar wat een belevenis voor Eva!!! En voor jou?. Het bekende loslaten…
    Geniet morgen van jullie eerste bergop ervaring, leg het vast.
    Fijn als de auto goedgekeurd wordt, dan hebben wij vrijdag een logee!!!! Doeg, kus, mama.

  3. Heel spannend! En heel veel succes šŸ™‚ Ik kom voor het eerst op je blog terecht, en wat gaaaaf trouwens, emigreren naar zwitserland! Prachtig land!

  4. Super spannend! Volgens mij voor jou meer dan voor haar, maar dat is volgens mij vaak wel zo šŸ˜‰ Ik ben heel benieuwd hoe het gegaan is! En inderdaad, goede wolkout zo steeds die berg op en af!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close