En weer is er een week voorbij. Een week waarin we het eigenlijk rustig aan deden en waarvan ik van de dingen die ik dan heb gedaan buitenshuis, geen foto’s heb gemaakt. Eigenlijk niet zo handig! Het leukste was eigenlijk dat we maandag met het hele gezin waren uitgenodigd op de verjaardag van een buurman Ik had in eerste instantie afgezegd omdat ik absoluut niet fit was en ook Eva thuis was gebleven met koorts. We zijn toch nog eventjes gegaan toen de paracetamol werkte. Natuurlijk was het ook wel weer heel erg leuk en gezellig en ik hoefde gelijk niet meer te koken: we kregen lekker spaghetti voorgeschoteld!  Toen Eva’s koorts weer terug kwam ben ik met de meiden naar huis gegaan. Floris bleef nog gezellig.

Wat we voor de rest deden? Kijk maar verder!

Zaterdag kochten we een slaapschaap voor Liza en na een verhaaltje legde ik haar op goed geluk in bed
Zaterdag kochten we een slaapschaap voor Liza en na een verhaaltje legde ik haar op goed geluk in bed
Ze heeft niet de hele nacht geslapen, maar ze was wel rustiger en sliep sneller in.
Ze heeft niet de hele nacht geslapen, maar ze was wel rustiger en sliep sneller in.
Nou heb ik een bult op mijn kop!
Nou heb ik een bult op mijn kop!
Mama versieren
Mama versieren
Het was zondag echt zo'n aanrommel en aanlummeldag. Liza had een mooi sjaaltje gevonden!
Het was zondag echt zo’n aanrommel en aanlummeldag. Liza had een mooi sjaaltje gevonden!
Ik zou het bijna vergeten, maar de dames hadden zich ook nog verkleed... Liza vindt het wat minder leuk dan Eva. Eva wilde zelfs het jurkje van Liza proberen. Past net (niet)
Ik zou het bijna vergeten, maar de dames hadden zich ook nog verkleed… Liza vindt het wat minder leuk dan Eva. Eva wilde zelfs het jurkje van Liza proberen. Past net (niet)
We gingen ook nog even fietsen, want Liza heeft natuurlijk de loopfiets ontdekt.
We gingen ook nog even fietsen, want Liza heeft natuurlijk de loopfiets ontdekt. Een overzicht door de jaren heen met deze muts vind je hier
Let's dance! Op de dag dat bekend wordt gemaakt dat David Bowie is gestorven. Niet dat ik iets met die man had. Ik ken zijn muziek amper en voelde me de hele dag op Facebook een beetje verloren. Ik kon met niemand meepraten!
Let’s dance! Op de dag dat bekend wordt gemaakt dat David Bowie is gestorven. Niet dat ik iets met die man had. Ik ken zijn muziek amper en voelde me de hele dag op Facebook een beetje verloren. Ik kon met niemand meepraten!
Kinderen in bed en ik een beetje brak op de bank.
Kinderen in bed en ik een beetje brak op de bank met kippensoep.
Liza sloot zichzelf 's middgas nog even op.
Liza sloot zichzelf ‘s middags nog even op.
Omdat zowel Eva als Liza die middag nog geslapen hadden en op de verjaardag frisdrank hebben gedronken, zijn ze allebei nog laat wakker. Zelfs het slaapschaap werkt niet.
Omdat zowel Eva als Liza die middag nog geslapen hadden en op de verjaardag frisdrank hebben gedronken, zijn ze allebei nog laat wakker. Zelfs het slaapschaap werkt niet.
Eva is nog ziek, maar ik moet echt even wat boodschappen doen. Gelukkig is de supermarkt hier dichtbij. Ik besluit het erop te wagen met Liza. En wat vond ze het leuk om nou eens zelf met het wagentje te rijden
Eva is nog ziek, maar ik moet echt even wat boodschappen doen. Gelukkig is de supermarkt hier dichtbij. Ik besluit het erop te wagen met Liza. En wat vond ze het leuk om nou eens zelf met het wagentje te rijden
Daarna gaat ze nog even met de buurjongens spelen. Wat wordt ze dan ineens groot.
Daarna gaat ze nog even met de buurjongens spelen. Wat wordt ze dan ineens groot.
Floris is uiteten met zijn werk en ik maak er een rustige avond van. Kinderen gaan eerst in bad. Als Eva later haar badjas aantrekt roept Liza verbaasd: Tijs (kijk), Paddestoel!
Floris is uiteten met zijn werk en ik maak er een rustige avond van. Kinderen gaan eerst in bad. Als Eva later haar badjas aantrekt roept Liza verbaasd: Tijs (kijk), Paddestoel!
Hier heb ik Liza net gemasseerd en ze is er helemaal rozig van!
Hier heb ik Liza net gemasseerd en ze is er helemaal rozig van!
Woensdag is Eva weer naar school en fiets ik een rondje met Liza. Ze besluit bij haar vriendje Ian aan te bellen en daar blijven we ook de hele ochtend. Gezellig!
Woensdag is Eva weer naar school en fiets ik een rondje met Liza. Ze besluit bij haar vriendje Ian aan te bellen en daar blijven we ook de hele ochtend. Gezellig!
Die middag wordt er de hele middag gekleid. Gezellig
Die middag wordt er de hele middag gekleid. Gezellig
Op de bergen ligt al wat sneeuw, de felle zon op de witte sneeuw verblind je gewoon helemaal.
Op de bergen ligt al wat sneeuw, de felle zon op de witte sneeuw verblind je gewoon helemaal.
Donderdagochtend ving ik een mooie zonsopkomst
Donderdagochtend ving ik een mooie zonsopkomst
Omdat Eva 's ochtends al te laat op school kwam, gingen we haar middags ophalen. En dat was maar goed ook, ik vind haar huilend bovenop deze berg. Had ze ruzie met haar vriendinnetje gehad.
Omdat Eva ‘s ochtends al te laat op school kwam, gingen we haar middags ophalen. En dat was maar goed ook, ik vind haar huilend bovenop deze berg. Had ze ruzie met haar vriendinnetje gehad.
Ik besluit dat we dan 's middags maar Eva's kamer onder handen gaan nemen. Dat is hard nodig!
Ik besluit dat we dan ‘s middags maar Eva’s kamer onder handen gaan nemen. Dat is hard nodig!
En bijna klaar!
En bijna klaar!
's avonds wordt er nog even gek gedaan.
‘s avonds wordt er nog even gek gedaan.
Vrijdag hebben we sneeuw! Liza vond vorig jaar de sneeuw niks, dit jaar nog steeds niet. Naar de speeltuin wilde ze wel gelukkig
Vrijdag hebben we sneeuw! Liza vond vorig jaar de sneeuw niks, dit jaar nog steeds niet. Naar de speeltuin wilde ze wel gelukkig
Een appeltje of 2 gingen er daarna ook goed in.
Een appeltje of 2 gingen er daarna ook goed in.
Daarna wacht ik op Eva... en ik wacht, en ik wacht...
Daarna wacht ik op Eva… en ik wacht, en ik wacht…
Uiteindelijk besluit ik haar tegemoet te lopen en blijkt ze pas bij de heuvel te zijn. In plaats van te lopen was ze een sneeuwbal aan het maken. Oh wat kon ik haar wat! Ik dacht minstens dat ze in de greppel lag!
Uiteindelijk besluit ik haar tegemoet te lopen en blijkt ze pas bij de heuvel te zijn. In plaats van te lopen was ze een sneeuwbal aan het maken. Oh wat kon ik haar wat! Ik dacht minstens dat ze in de greppel lag!
Show Full Content
Previous Soms is Eva zo langzaam ‘s ochtends…
Next Bestemming bereikt

2 thoughts on “Ons Zwitserleven:

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close