Deze week was zo bijzonder! Jeetje ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Hoogtepunt na hoogtepunt volgde elkaar op deze week. Zo waren Floris en ik allebei jarig en hadden we eindelijk het optreden van de turnvereniging. Maar ik ging ook twee keer uiteten, had een fijne afspraak bij de gynaecoloog en kreeg een mooie verrassing van vriendinnen… Kortom, een keifijne week en die deel ik graag ik snapshots met je!

We beginnen maar gelijk met zaterdag. Wat vonden we het spannend.
Kijk en na de make-over zagen we er zo uit!
‘s Middags mochten we ook de rest van de show kijken. Liza vroeg steeds of ik mijn pruik af wilde doen. Ze vond me maar eng!
En ook ‘s avonds moesten we allemaal weer opdraven. Dit is onze groep
Via de krant zie ik deze foto’s. Superleuk!
En ook de groep van Eva stond op het podium
En ergens rechtsachter sta ik met dikke buik te boksen
Eva mocht de hele avond blijven, maar wilde om half twaalf toch wel naar huis. En ik was ook wel moe, dus we maakten het niet te laat en liepen lekker naar huis
De volgende dag lag er gewoon een lekkere sinterklaas in de schoen!
Maar er was nog meer! Floris mocht 43 kaarsjes uitblazen en kreeg een mooie brief van Liza
We vierden het verder niet, want zoals verwacht was ik echt kapot van de dag ervoor. Het was maar 6 minuten steeds op het podium, maar wel even 6 minuten voluit knallen en dat met een baby in de buik, hakt er toch in!
Deze druif had zondag nog een kinderfeestje en ging daarna lekker in dr kamer gamen
Kinderen mogen altijd een taart uitzoeken voor de verjaardag, Floris ook. Hij koos een rijstevlaai en die was wonder boven wonder, supergoed gelukt!
En op maandag was ik jarig. Ook geen groot feest, maar gewoon lekker met elkaar! Volgend jaar worden we met elkaar 100 en dat is wel een feestje waard
Om mijn verjaardag feestelijk af te sluiten gingen we gourmetten, helaas kwam Eva ziek uit school en kon ze niet me eten. Zo sneu
Gijs…
Ik maak een begin me het geboortekaartje. Er moet nog wel het een en ander gebeuren voordat ik tevreden ben
Woensdagavond sport ik normaal en ook afgelopen woensdag deed ik iets sportiefs. We liepen van ons dorp naar de stad om vervolgens lekker te eten.
Racletten en kan je je voorstellen dat ik dat nog nooit gedaan had? IK vond het eerlijk gezegd een beetje saai…
Donderdagochtend werd ik al vroeg bij de gynaecoloog verwacht. De bloeddruk was voor het eerst gewoon netjes, dus iedereen was gerustgesteld, met mijn suiker is ook niks aan de hand, dus mag lekker zo verder!
En donderdagavond ging ik met een vriendin uiteten. Weet ik veel dat ik niet alleen met haar ga eten, maar met nog veel meer lieve vriendinnen. Wat een verrassing was dit! Zo leuk. Kan er nog steeds niet over uit. Heel fijn als er zoiets voor je georganiseerd wordt <3
Wat een groot pakket vol cadeautjes kreeg ik!
Vrijdag moest ik met Liza naar de kinderarts (die doet ook huisartsdingen in Zwitserland) en bleek dat ze een fikse oorontsteking had. Hopelijk knapt ze snel op
Stiekem gingen we toch nog naar zwemles. Ik wet niet of de arts dat wel had toegelaten als ik het gevraagd had…
En ‘s avonds kijken we lekker Klaus op Netflix en vreet Liza mijn buik op!
Show Full Content
Previous Over een jaartje ben ik 40!
Next Mijn grootste ergernis deze zwangerschap | Val mijn kinderen niet lastig

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: