Afgelopen maandag heb je natuurlijk alles over ons Sinterklaasweekend kunnen lezen. Wat was het tof, niet te geloven dat dat alweer een week geleden is. Inmiddels wordt er druk met het speelgoed gespeeld, is mijn huis een grote puinbak en wil ik ook nog eens dat het een keer kerstig wordt. Op dit moment ben ik nog niet veel verder dan een paar huisjes (Floris’ favoriet;)) en een houten kerststal. Het plan is om dit weekend het huis op te ruimen en in kerstsferen te brengen. Wordt vervolgd dus!

Op maandag loop ik 1,5 uur door het mooie landschap met de Nordic Walking dames. Liza tukt op mijn rug.
Op maandag loop ik 1,5 uur door het mooie landschap met de Nordic Walking dames. Liza tukt op mijn rug.
Omdat Floris nog thuis is, breng en haal ik de kinderen van de gym.
Omdat Floris nog thuis is, breng en haal ik de kinderen van de gym.
Dinsdag is zo'n rare dag. Ik ben aan het ruimen en met de kinderen bezig.
Dinsdag is zo’n rare dag. Ik ben aan het ruimen en met de kinderen bezig.
We genieten nog even van het meegebrachte beschuit en de muisjes die erop moeten!!!
We genieten nog even van het meegebrachte beschuit en de muisjes die erop moeten!!!
Ahh de schoorsteenveger komt ook nog en kost weer een hoop geld. Shoot. Ook kwamen we erachter dat de olietanks (van 3000 liter) redelijk leeg zijn. Kost ook weer een bom duiten en als klap op de vuurpijl: knalt de stroom er zo vaak af dat de router kapot gaat en we geen internet hebben. Gelukkig maken de meiden een hoop goed! hahaha
Ahh de schoorsteenveger komt ook nog en kost weer een hoop geld. Shoot. Ook kwamen we erachter dat de olietanks (van 3000 liter) redelijk leeg zijn. Kost ook weer een bom duiten en als klap op de vuurpijl: knalt de stroom er zo vaak af dat de router kapot gaat en we geen internet hebben. Gelukkig maken de meiden een hoop goed! hahaha
Woensdag ruim ik met Liza het huis op en zoeken we de kerstspullen op. Liza vindt het prima (in eva's bed)
Woensdag ruim ik met Liza het huis op en zoeken we de kerstspullen op. Liza vindt het prima (in eva’s bed)
Dit houten kerststalletje kochten we ooit eens in uitverkoop. Ik vind hem leuk!
Dit houten kerststalletje kochten we ooit eens in uitverkoop. Ik vind hem leuk!
Als Liza slaapt, spelen Eva en ik Wie is het? Binnenkort een uitgebreid verslag hierover!
Als Liza slaapt, spelen Eva en ik Wie is het? Binnenkort een uitgebreid verslag hierover!
Het is koud buiten. Ik breng Eva naar de zwemles en ben erg blij met de gehaakte handschoenen die ik van zus Mijke kreeg voor mn verjaardag!
Het is koud buiten. Ik breng Eva naar de zwemles en ben erg blij met de gehaakte handschoenen die ik van zus Mijke kreeg voor mn verjaardag!
Ik geniet van Eva's vorderingen op zwemles. Na de kerst gaat ze weer verder. Inmiddels heeft ze haar Krab en Zeepaard-diploma. Haar uiteindelijke doel is: ijsbeer! Wat ons betreft is dat prima. Laat haar maar lekker zwemmen
Ik geniet van Eva’s vorderingen op zwemles. Na de kerst gaat ze weer verder. Inmiddels heeft ze haar Krab en Zeepaard-diploma. Haar uiteindelijke doel is: ijsbeer! Wat ons betreft is dat prima. Laat haar maar lekker zwemmen
Woensdagavond heb ik een Claus avond. We lopen een stuk de berg op langs de 'Vensters' die zijn gemaakt voor de Adventstijd en daarna eten en drinken we de hele avond! Gezellig hoor...
Woensdagavond heb ik een Claus avond. We lopen een stuk de berg op langs de ‘Vensters’ die zijn gemaakt voor de Adventstijd en daarna eten en drinken we de hele avond! Gezellig hoor…
Donderdag is Floris thuis (man flu) en kan ik weer even autorijden! Want een heerlijk weer is het vandaag
Donderdag is Floris thuis (man flu) en kan ik weer even autorijden! Want een heerlijk weer is het vandaag
's Middags gaan we op visite en leert Eva naaien. Nou ja, met de Sew Cool komt er geen naald aan te pas, maar het is wel heel leuk
‘s Middags gaan we op visite en leert Eva naaien. Nou ja, met de Sew Cool komt er geen naald aan te pas, maar het is wel heel leuk
Ach en ze hebben jonge poesjes daar. Wat een droppies!
Ach en ze hebben jonge poesjes daar. Wat een droppies!
Vrijdagochtend. Eva was al vroeg aan het kleuren en de gekregen Dino's krijgen ook ontbijt. Wat een herrie kunnen die produceren!!!
Vrijdagochtend. Eva was al vroeg aan het kleuren en de gekregen Dino’s krijgen ook ontbijt. Wat een herrie kunnen die produceren!!!
Vrijdag trotseren Liza en ik de kou. Even naar buiten!
Vrijdag trotseren Liza en ik de kou. Even naar buiten!
Liza en Gijs zijn zo lief samen!
Liza en Gijs zijn zo lief samen!
De dino's maken vandaag overuren, Liza danst erop los!
De dino’s maken vandaag overuren, Liza danst erop los!
Dee week zijn de dames zo leuk samen! Ze knuffelen wat af!
Dee week zijn de dames zo leuk samen! Ze knuffelen wat af!
Show Full Content
Previous Uittip voor dit weekend: Het Allerhande Kerstfestival
Next Douane regels in Zwitserland

2 thoughts on “Ons Zwitserleven: een kort weekje!

    1. I gok van wel Sabine, maar het is nog wel even afwachten. Nu is het vrij zacht weer, wel koud maar ook met zon. We gaan het meemaken!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close