Ik ben een beetje een inhaalslag aan het maken met de weekoverzichten. De eerste week van de herfstvakantie is vandaag aan de beurt. We hebben hier in dit kanton (st Gallen) het geluk dat we drie weken herfstvakantie hebben (we hebben maar 5 weken zomervakantie).  En ik kan je vertellen dat drie weken zo ontzettend lekker zijn!

De eerste week van de vakantie waren mijn ouders er. Heel fijn, want ik moest het hele weekend werken en voelde me helaas daardoor op maandag heel slecht. Gelukkig konden mijn ouders (en Floris die ook vrij was) de kinderen vermaken en hoefde ik me niet schuldig te voelen. Dat deed ik natuurlijk wel, maar volgens mij hebben de kinderen het niet zo gemerkt dat ik weer eens een dag plat lag. Door die gekke schildklier kan het zomaar zijn dat ik een nacht niet slaap of dat ineens mijn keel, nek en tong opzwelt. Het enige dat dan helpt is rust. Rust aan mijn hoofd en rust in mijn lijf… Drie drukke dagen met Evas verjaardag er nog bij, was misschien ook wel wat veel achter elkaar.

De rest van de week hebben we heerlijk genoten. Papa (opa) kookte elke dag voor ons en mama (oma) speelde honderden spelletjes met de meiden en deed ze iedere avond naar bed. Hoe fijn is dat! 

Zaterdagochtend vond Liza een enorme slak.
Voor Eva’s verjaardag bakte ik een cheesecake. Floris eet zaterdag het laatste stukje op.
Ik heb de hele dag een bruiloft en maak fantastische foto;s
Het was ook wel een hele mooie locatie
De keuken is het domein van mijn vader, ook als de eettafel gewoon leeg is!
het bewijs!
k wandel zondagochtend al vroeg met Jones en rondje.
Want we staan met het promoteam in Heerbrugg fotos te maken
De bachelorette van Zwitserland komt zelfs nog een prijs uitreiken.
En als ik dan thuiskom, heeft papa een heerlijke maaltijd gekookt.
Maandag lig ik dan de hele dag op bed, maar dinsdag besluiten we om te gaan midgetgolfen.
Het was superleuk om te doen
Tof hoor!
Woensdag nemen mijn ouders de meiden mee naar het Wildpark in Feldkirch
Iedereen vindt dat leuk
Fijn hoor zo’n opa en oma!
Van Olivier krijgt Eva het spel Kakkerlekak. Zo leuk!
Samen wachten in het zonnetje, vandaag gaan we met de tandradbaan naar Gais
Appenzellerland is weer een hele andere omgeving
We gaan naar een kinderboerderij waar we ook worstjes grillen
Samen met mama op de foto
En op de terugweg stonden we allemaal nog even op de foto
Ik maakte deze leuke foto ‘s van mijn ouders en de kinderen
We hebben een drukke dag, we gaan namelijk ook nog naar Lichtstadt Feldkirch. Een soort Glow, alleen dan minder groots
Ochtendwandeling met Jones
‘s Middags gaan we (liza, opa en oma) wandelen
Mijn ouders
En oma leest nog een laatste keer voor
Show Full Content

About Author View Posts

marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Previous Ons Zwitserleven | Mijn ouders hier en Eva’s verjaardag
Next Ons Zwitserleven | De tweede week van de herfstvakantie bestond uit heel veel buitenspelen

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: