Het was een enerverend weekje deze week. Op maandag gingen mijn schoonmoeder en zwager weer naar huis. Van zo’n bezoek ben ik altijd kapot, de maandag ging eigenlijk voorbij met een beetje luilakken. Dinsdagavond had ik een fotoshoot, woensdagavond ging ik sporten en donderdag moesten we naar Eva’s ouderavond en op vrijdag hadden we een bijeenkomst voor nieuwe bewoners. Het was dus een drukke week en je moet mijn keuken eens zien! ONTPLOFT!!!! En de rest van mijn huis eigenlijk ook. Oeps. Werk aan de winkel komende week dus.

We hadden allereerst een heerlijk weekend
We hadden allereerst een heerlijk weekend
Met als afsluiting heerlijk barbecue. Je hebt er hier alles over kunnen lezen.
Met als afsluiting heerlijk barbecue. Je hebt er hier alles over kunnen lezen.
Maandag kreeg Eva een tof lunchzakje mee!
Maandag kreeg Eva een tof lunchzakje mee!
En een heel vrolijk meisje ging naar school
En een heel vrolijk meisje ging naar school
Na een middag spelen, kwam ik dit pareltje tegen :)
Na een middag spelen, kwam ik dit pareltje tegen šŸ™‚
Liza speelde ondertussen stiekem met het verjaardagscadeautje van haar buurjongetje
Liza speelde ondertussen stiekem met het verjaardagscadeautje van haar buurjongetje
Dinsdag wordt er heerlijk gespeeld. Ik heb zelfs tijd om iets aan het werk te doen!
Dinsdag wordt er heerlijk gespeeld. Ik heb zelfs tijd om iets aan het werk te doen!
Daarna lopen we Eva tegemoet. Liza loopt even alleen de berg op. Dat doet ze even :)
Daarna lopen we Eva tegemoet. Liza loopt even alleen de berg op. Dat doet ze even šŸ™‚
Dinsdagmiddag zitten we in de speeltuin!
Dinsdagmiddag zitten we in de speeltuin!
Woensdagochtend speelt het buurjongetje hier
Woensdagochtend speelt het buurjongetje hier
1,2,3!
1,2,3!
Donderdag was heel gezellig. Het begon in ieder geval fijn. We liepen naar school, speelden op de Krabbelgroep en waren happy thuis...
Donderdag was heel gezellig. Het begon in ieder geval fijn. We liepen naar school, speelden op de Krabbelgroep en waren happy thuis…
Helaas belanden we dus bij de dokter... lees het hier!
Helaas belanden we dus bij de dokter… lees het hier!
Liza kan niet wachten om ook naar school te gaan!
Liza kan niet wachten om ook naar school te gaan!
Vrijdagavond hebben we een bijeenkomst voor nieuwe bewoners op het mooiste plekje van het dorp.
Vrijdagavond hebben we een bijeenkomst voor nieuwe bewoners op het mooiste plekje van het dorp.
Eva spot de maan en ze was verrukt. Verwonderd en overdonderd. Zo fijn dat ze dat kan zien. Hou ik van
Eva spot de maan en ze was verrukt. Verwonderd en overdonderd. Zo fijn dat ze dat kan zien. Hou ik van

Ik hoop dat jullie ook een fijne week achter de rug hebben. Ik moet eerlijk zeggen dat wat ik gisteren schreef dat schrijven therapeutisch werkt, het is zo. Ik heb Liza’s vinger een plekje gegeven. Gelijk eigenlijk. Deze weekoverzichten zijn ook zo fijn. Het laat me zien hoe leuk het leven is. Hoe fijn het is om alle momenten even weer terug te halen en de goede dingen te benoemen. Het stemt me positief.

Show Full Content
Previous “Het ging verder dan door merg en been”
Next Instagram: Laat je inspireren!

2 thoughts on “Ons Zwitserleven: lekker enerverend!

  1. Wanneer komt je eerste boek uit Marlieke? Je hebt talent meid! Wij zitten elke zaterdagochtend al tijdens het ontbijt aan de IPad gekluisterd om je blog te lezen en de foto’s te kijken Groetjes
    Elsemieke en Leo

    1. Oh wat leuk!! En bedankt voor het compliment šŸ™‚ In mijn hoofd ben ik druk bezig met ons eigen herinneringenboek aan het eerste jaar hier. Maar een echt boek? Dan moet liza naar school gaan gok ik šŸ™‚

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close