Vorige week was stom en saai. Deze week maakten we het gelukkig goed met veel dagen heerlijk buiten zijn. Ik heb er verder weinig over vertellen, de foto’s laten goed zien hoe mijn week was hier in het Zwitserse. Ā šŸ™‚

Eindelijk konden we zaterdag zeggen dat Liza weer zo goed als beter was. Helaas kwam na deze foto de diarree... Ach, die hebben we uiteindelijk ook overleefd :)
Eindelijk konden we zaterdag zeggen dat Liza weer zo goed als beter was. Helaas kwam na deze foto de diarree… Ach, die hebben we uiteindelijk ook overleefd šŸ™‚
's Middags werd er dan ook weer lekker in de tuin gebanjerd.
‘s Middags werd er dan ook weer lekker in de tuin gebanjerd.
Eva was ook blij dat ze weer met dr zus kon spelen
Eva was ook blij dat ze weer met dr zus kon spelen
Maar toch zie je wel dat ze er nog niet helemaal is. Haar vriendje vond het dan wel weer fijn dat hij weer met liza kon spelen.
Maar toch zie je wel dat ze er nog niet helemaal is. Haar vriendje vond het dan wel weer fijn dat hij weer met liza kon spelen.
Aan het eind van de middag mocht Eva eindelijk haar nieuwe Bunchems spel uitpakken
Aan het eind van de middag mocht Eva eindelijk haar nieuwe Bunchems spel uitpakken
Dat we een televisiester in de dop hebben, dat bleek wel toen ik het ging filmen!
Dat we een televisiester in de dop hebben, dat bleek wel toen ik het ging filmen!
Zondag maak ik tomatensoep. UIteindleijk eet ik er drie dagen van. Lekker!
Zondag maak ik tomatensoep. UIteindleijk eet ik er drie dagen van. Lekker!
's Avonds besluit ik om alle kleren uit te gaan zoeken die in de kelder liggen. UIteindelijk heb ik 6 zakken voor vluchtelingen. 1 volle doos met leukste babykleren (waarom kan ik dat niet verkopen?) voor vriendinnetje en een doos met recente kleding van Liza voor een andere vriendin. Voor Eva stond er weer een nieuwe doos klaar met zomerkleren en ook voor Liza had ik weer een doos vol met kleding voor de zomer. In de kelder staat er nu voor allebei 1 nieuwe doos klaar. Goed geruimd dus!
‘s Avonds besluit ik om alle kleren uit te gaan zoeken die in de kelder liggen. UIteindelijk heb ik 6 zakken voor vluchtelingen. 1 volle doos met leukste babykleren (waarom kan ik dat niet verkopen?) voor vriendinnetje en een doos met recente kleding van Liza voor een andere vriendin. Voor Eva stond er weer een nieuwe doos klaar met zomerkleren en ook voor Liza had ik weer een doos vol met kleding voor de zomer. In de kelder staat er nu voor allebei 1 nieuwe doos klaar. Goed geruimd dus!
Maandag krijgen we weer een pakketje binnen en Eva stond weer te popelen om te filmen.
Maandag krijgen we weer een pakketje binnen en Eva stond weer te popelen om te filmen.
Maandagmiddag gingen we naar een vriendin om alle kleren van Eva af te geven. Het goot, maar omdat ik al een week thuis had gezeten besloot ik toch naar haar te lopen. Even eruit. Floris kwam me gelukkig 's avonds ophalen :)
Maandagmiddag gingen we naar een vriendin om alle kleren van Eva af te geven. Het goot, maar omdat ik al een week thuis had gezeten besloot ik toch naar haar te lopen. Even eruit. Floris kwam me gelukkig ‘s avonds ophalen šŸ™‚
Dinsdag is het mooi weer en gaan we naar de speeltuin
Dinsdag is het mooi weer en gaan we naar de speeltuin
Liza is echt helemaal opgeknapt. Zo fijn!
Liza is echt helemaal opgeknapt. Zo fijn!
Heerlijk dat mijn moppie nog graag selfies met me wilt maken! hahahah
Heerlijk dat mijn moppie nog graag selfies met me wilt maken! hahahah
Dinsdagavond loop ik een stukje en geniet ik van alles wat ik om me heen zie!
Dinsdagavond loop ik een stukje en geniet ik van alles wat ik om me heen zie!
Is er iets fijners dan bloesem?
Is er iets fijners dan bloesem?
Woensdag is weer zo'n fijne warme dag. Wij zijn de hele dag lekker thuis. Ik geniet van de lieve dames die zich uitstekend vermaken
Woensdag is weer zo’n fijne warme dag. Wij zijn de hele dag lekker thuis. Ik geniet van de lieve dames die zich uitstekend vermaken
Altijd het liefste met de voeten op tafel!
Altijd het liefste met de voeten op tafel!
Samen op de schommel
Samen op de schommel
check de sokken :)
check de sokken šŸ™‚
lekker in het pasgemaaide gras!
lekker in het pasgemaaide gras!
's Avonds ga ik lopen met een vriendin en we besluiten de berg op te wandelen. Het uitzicht is echt fantastisch!
‘s Avonds ga ik lopen met een vriendin en we besluiten de berg op te wandelen. Het uitzicht is echt fantastisch!
Ons Rijndal!
Ons Rijndal!
Donderdagochtend hadden de dames zich in hun zomerkloffie gehesen. Wij gaan op visite bij een Nederlandse vriendin met haar twee kinderen.
Donderdagochtend hadden de dames zich in hun zomerkloffie gehesen. Wij gaan op visite bij een Nederlandse vriendin met haar twee kinderen.
Ze schelen precies een jaar en wat zijn ze leuk samen!
Ze schelen precies een jaar en wat zijn ze leuk samen!
Een zeppelin. Die hadden we nog niet eerder van zo dichtbij gezien!
Een zeppelin. Die hadden we nog niet eerder van zo dichtbij gezien!
Een jaar verschil... Bijzonder toch?
Een jaar verschil… Bijzonder toch?
Vrijdagmiddag was ik aan het koken en Liza ook.. Voordat ik er erg in had had ze zelfs ranja toegevoegd aan haar spaghetti...
Vrijdagmiddag was ik aan het koken en Liza ook. Voordat ik er erg in had had ze zelfs ranja toegevoegd aan haar spaghetti…
Eva besloot dat ze zin had in fruit en dook ook de keuken in. Trots dat ze was toen ze de keuken uit kwam en ik ook natuurlijk.
Eva besloot dat ze zin had in fruit en dook ook de keuken in. Trots dat ze was toen ze de keuken uit kwam en ik ook natuurlijk.
Als Eva mijn telefoon jat dan heb je dus je telefoon vol staan met paashazen. Hahaha
Als Eva mijn telefoon jat dan heb je dus je telefoon vol staan met paashazen. Hahaha

Volgende week gaat Eva weer naar school (yes) en is Floris in China. Sinds lange tijd ben ik weer een weekje alleen met de dames. Stiekem vind ik het altijd heerlijk als ik even ‘alleen’ thuis ben. Maar vind het ook leuk als we weer compleet zijn hoor!

Show Full Content
Previous Emotieloze doos dat ik ben
Next Unbreakable Kimmy Schmidt Seizoen 2

3 thoughts on “Ons Zwitserleven. Weg met de ziektekiemen!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close