Pats boem en zo is er een half jaar voorbij! Bram is alweer een half jaar bij ons en wat is het nog steeds een feest met hem. De afgelopen maand was wederom een goede. Al was het er wel eentje waarin Bram een enorme sprong maakte en in combinatie met een flinke verkoudheid, veel minder dronk. Dus het was soms best even aanpoten, maar over het algemeen kijk ik weer terug op een heerlijke maand waarin hij veel geleerd heeft.

Zo kan Bram inmiddels goed zelfstandig zitten. Natuurlijk zitten we er wel achter of hebben we er een voedingskussen bij, maar door het zitten kan hij ook weer een stuk leuker spelen. En dat is fijn!

Ook heeft Bram geleerd om van rug naar buik te rollen. En natuurlijk deed hij het net, toen ik het niet zag! Inmiddels vind ik hem ‘s ochtends vaak op zijn buik in bed en dan is hij lekker aan het spelen.

Potjes gaan er goed in. Omdat het in de vakantie allemaal gek loopt hebben we besloten Bram gewoon potjes te geven. Deze week gaat hij over naar 6 maanden potjes en als hij het ritme van Liza volgt, eet hij met 8 maanden gewoon mee met ons.

Ook was Bram voor het eerst echt niet lekker. Hij moest spugen en was daarna even helemaal van de kaart. Het arme manneke. Gelukkig drinkt hij inmiddels zijn flesjes weer leeg en is altijd vrolijk gebleven.

Bram kwijlt al sinds hij 3 maanden is ofzo. Regelmatig krijg ik de vraag of hij tandjes krijgt. Maar nee, mijn baby’s krijgen pas laat tanden (Eva 14 maanden en Liza 11 maanden) en ook bij Bram voel ik nog niks.

Maar alle leuke updates ten spijt, het allerleukste is natuurlijk dat zijn zussen helemaal weg van hem zijn en andersom ook. <3

Show Full Content
Previous Eva doneerde voor de derde keer aan Stichting Haarwensen
Next Kan mijn nieuwe ByKay draagzak mijn oude vertrouwde draagzak vervangen?

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: